Accessoires voor de bruidegom 2016: een oogverblindend resultaat!

We hebben al verteld, en meer dan eens, dat de voorbereidingen voor een huwelijk heel belangrijk zijn. De meeste keren is alles gericht op de vrouwen en hun bruidsjurken, de bruidegom komt vaak op het tweede plan. Maar we zijn niet vergeten dat hij ook een hoofdrolspeler is op deze fantastische dag. Daarom zetten we hem deze keer in de spotlights.

Credits: Cfoto

Het is fundamenteel dat hij ook schittert op de trouwdag. Een prachtig trouwpak is van levensbelang. Maar het is niet alleen dat dat het speciaal maakt, want enkel een jacquet, smoking of een traditioneel pak maken het plaatje niet compleet. Het zijn de accessoires die de look van de bruidegom anders maken dan anders.

We hebben een selectie gemaakt van de mooiste accessoires voor de bruidegom die zeker niet vergeten mogen worden voor de bruiloften in 2016. Mooi, elegant en eveneens bruikbaar voor toekomstige evenementen of formele aangelegenheden.

We beginnen met het belangrijkste, dat wat niet mag ontbreken: de das of de vlinderdas. Er is volop keuze in kleur en materiaal, dus voor iedere smaak is er wel iets te vinden. Iedere man moet dragen wat hij prettig vindt en dat het beste bij zijn stijl past.

Garden tie navy, Navi tie pois gree, Amebas tie green. Credits: Scalpers
Knitted tie, Silc Tie. Credits: Olimpo
Washington II, Venise. Credits: Maison de la cravate
Credits: Silvio Silvani – Ascot.

Van een gladde das met een klein patroon tot originele, gewaagde designs. We houden van een bruidegom die niet bang is om zich te kleden volgens de laatste trends. Daarom laten we jullie deze mooie bedrukte kasjmier exemplaren zien. Fantastisch! En natuurlijk ook de vlinderdas, want steeds meer mannen kiezen hiervoor op hun trouwdag.

Op de tweede plaats: de manchetknopen. Onmisbaar als je kiest voor een hemd dat daarvoor bestemd is. Ze kunnen gemaakt zijn van messing, rvs en zelfs van zilver en goud. Ze zijn te vinden in allerlei soorten, maten en kleuren. Als je ooit manchetknopen van een familielid geërfd hebt, is dit de perfecte dag om ze te gebruiken. Vandaag de dag zijn ze ook te vinden met originele afbeeldingen. Dus kies voor een hemd met manchetknopen en laat ze blinken aan je pols.

Credits: Momenta Bodas
Credits: Boggi
Lisca cufflinks silver, Regimental cufflinks yellorw. Credits: Scalpers
Palladium cufflinks. Credits: Olimpo
Credits: Alicia Nacenta

Het horloge: als je pols zichtbaar is, moet je een goed horloge dragen. Zeker op een dag als deze. Een klassiek model met een leren band is een ideale keuze, maar ook een stalen horloge dat niet te groot is, kan fantastisch staan. Is het een alternatieve bruiloft? Denk dan eens een horloge met een tweekleurige band: modern en mooi. De regel in de traditie is dat de aanstaande bruid een horloge cadeau geeft aan de bruidegom nadat hij haar om de hand gevraagd heeft. Een ideaal moment om dit te dragen, is uiteraard op de trouwdag.

Grace Warwick, Classic Sheffield. Credits: Daniel Wellington
Steel Watch. Credits: Purificación García

En voor de pantalon? Een ceintuur of bretels? Een klassieke zwarte ceintuur is nooit uit de mode en is altijd handig om na de trouwdag in de kast te hebben. Bovendien maken de grote merken ze zo dat je ze op twee verschillende manieren kunt gebruiken. Maar vergeet de bretels niet. Ze maken een mooi geheel van alles en zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren en mooie prints: het beste van het beste!

Ginza Epi. Credits: Louis Vuitton
Reversible belt. Credits: Olimpo
Plain suspender blue, Skull suspender blue, Stripes suspender red. Credits: Scalpers

Als laatste, iets heel belangrijks: de schoenen. Er wordt niet voor niets gezegd dat schoenen je look kunnen maken of breken. Zuiver glimmend is een optie, een paar leren instappers, een goed paar met veters of wat dacht je van Engelse stijl met gespen? Wil je echt gewaagd, probeer dan een paar sleepers, met een borduurwerk of zonder, het is mooi en anders. Kies iets waar je makkelijk op loopt, zodat je zelfverzekerd het ja-woord geeft.

Credits: Boggi
Modelo 2200. Credits: Castellanos
Alle, Shield. Credits: Bow Tie
Arthur Black Black. Credits: Scalpers
Credits: Cordwanier

Schittert net zoals de bruid op de dag van jullie huwelijk en laat je inspireren door bovenstaande ideeën voor de accessoires voor de bruidegom 2016. Je zult de bruidegom zijn die iedere bruid wil!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie