Accessoires voor je bruidskapsel: maak er wat van!

Haaraccessoire in halfopgestoken haar - Foto: www.yourphoto.de

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van je bruidskapsel. Zorg er in ieder geval voor dat je op tijd bent met een proefkapsel, dat het kapsel bij de stijl van je jurk past en kies tenslotte de accessoires uit die je wilt dragen in je haar: tiara? speldjes? sluier? We geven je graag wat voorbeelden van haaraccessoires voor in je bruidskapsel!

Bruidskapsel voor lang haar - Foto: www.yourphoto.de

Wil je graag een sluier? Laat dit dan weten aan de kapper, de sluier moet natuurlijk op de goede plek zitten, zodat niet het hele kapsel in elkaar zakt. Zorg ervoor dat je ook weet hoe je de sluier weer uit je haar haalt, zonder je kapsel te ruïneren, dan kun je hem ieder moment van de dag afdoen, mocht het nodig zijn.

Frisur mit Schleier - Foto: Gabriele Wundenberg www.yourphoto.deMeer lezen “Frisur mit Schleier - Foto: Gabriele Wundenberg www.yourphoto.de”
Bruidskapsel met sluier - Foto: www.yourphoto.de
Schleier mit langem Haar - Foto: Gabriele Wundenberg www.yourfoto.deMeer lezen “Schleier mit langem Haar - Foto: Gabriele Wundenberg www.yourfoto.de”
Bruidskapsel met sluier en tiara - Foto: www.yourphoto.de

Het is altijd handig om alle informatie over je outfit mee te nemen naar de kapper. Heb je al accessoires uitgezocht? Hoe ziet je jurk eruit? Wat is het thema van de bruiloft? Zo wordt alles een mooi geheel!

Hoog opgestoken kapsel met sluier en bloemenaccessoire - Foto: www.yourphoto.de

 

Elegante knot met veel volume als bruidskapsel - Foto: www.yourphoto.de
Opgestoken bruidskapsels - Foto: www.yourphoto.de

Pas de accessoires aan, aan het soort bruiloft dat je wilt: bloemen bij een vrolijke, nochalante bruiloft, een tiara bij een romantische bruiloft, grote spelden bij een vitage bruiloft, enzovoorts. Neem de styling van je haar, als de nuchtere Hollandse die je bent, niet te licht op: het kapsel inclusief accessoires komt op alle bruidsfoto´s te staan dus maak er wat van!

Geen artikel van Zankyou missen? Volg ons dan op Twitter of Facebook!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

karen_meijs
17 mrt 2012

Je kunt natuurlijk ook echte bloemen in je kapsel verwerken (in overleg met je bloemist en kapper)!

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie