NL Login
NL

Actie! Creëer je eigen Save the Date, film stijl!

Dave en Rachael als Twilight. Foto's: Andres Martinez voor Studio Rigby

Save-the-Dates worden steeds bekender en bekender. Het is nu heel gewoon geworden om een mail of een brief door de brievenbus te ontvangen voor het aankondigen van een bruiloft in de toekomst. Wanneer je een save-the-date krijgt, krijg je in de toekomst ook een uitnodiging voor de bruiloft.

Als je je bruiloft in 2014 of 2015 plant, dan zal je zeker geïntereseerd zijn in Save the Dates, en onze favoriete save-the-date trends voor 2014 zullen je zeker inspireren! Maar onthoud, het maakt niet uit wat voor een soort save-the-date je creëert, je kan Zankyou trouw websites altijd als platvorm gebruiken om je gasten up-to-date te houden.

Zo als je misschien al weet, kan je met Zankyou´s trouw website services een gepersonaliseerd website online creëeren waar je al jou belangrijke en handige informatie over jouw bruiloft kan plaatsen. Je kan zelfs een eigen online wedding list toevoegen.

De mogelijkheden zijn eindeloos met een trouw website, en met Zankyou voeg je veel handige (gratis) plugins toe zoals maps, playlists, videos, photo albums en zelfs weer berichten.

Met het invoegen van foto´s en videos kan je gemakkelijk jouw Save the Date op jouw website plaatsen en jou gasten daar naartoe verwijzen. Het ziet er helemaal geweldig uit!

Wedding websites with ZankyouMeer lezen “Wedding websites with Zankyou”
See how Melania and Eduardo have added a Vimeo video Save the Date to their website - easy peasy!

Wil je zien hoe het precies werkt? Bekijk hier hoe Tiago en Manu het gedaan hebben…

Wedding websites with ZankyouMeer lezen “Wedding websites with Zankyou”
Tiago & Manu created a simple video Save the Date to let their friends know when they were getting married and where to get all the info!

Als je denkt dat een video buiten jouw limiet is, of het nou om budget- of creatief gerelateerde redenen gaat kan je ook een hele mooie foto laten maken.

Wij zijn geïnspireerd door de Save the Date foto´s gemaakt door Andres Martinez in Studio Rigby voor het koppelDave Di Cicco and Rachael Batts, gebaseerd op sommige klassieke en moderne film´s

Ze reflecteren hun karakters en hobbies, de foto´s zijn een goede herrinering van liefde in films. Het is dus perfect voor een Save the Date. Kan je het je voor stellen, dat je zulke foto´s van jullie zelf op je eigen trouw website plaatst? Je stuurt de link dan door naar al jouw vrienden, zodat ze zien hoe geweldig jullie daarop uitzien en natuurlijk om de datum te reserveren.

Dave en Rachael als Mr. and Mrs. Smith. Foto's: Andres Martinez voor Studio Rigby
Dave en Rachael als Bad Batts II. Foto's: Andres Martinez voor Studio Rigby

En wat vinden we dan van deze klassieker? Casablancais een van mijn favoriete films of all time, het is gewoon geweldig.

Dave en Rachael zijn Elsa en Rick. Foto's: Andres Martinez voor Studio Rigby

Welke film inspireert jou voor jouw Save the Date. En vergeet niet om deze te posten op jouw  Zankyou wedding website?!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie