Badgley Mischka bruidsjurken collectie 2013: sensueel, sprankelijk en sierlijk

Glamour is het thema van de collectie bruidsmode 2013 van het designersduo Badgley Mischka. De bruidsjurken zijn stuk voor stuk sensueel, sprankelend en sierlijk. We voorspelden al dat de nieuwe collectie geïnspireerd zou worden door vintage uit de jaren ’20 en dat zien we duidelijk terug in de jurken van Badgley Mischka.

Badgley Mischka bruidsjurk voorjaar 2013
Badgley Mischka bruidsjurk voorjaar 2013

De lijnen van de bruidsjurken zijn zacht en de modellen lijken zo te zijn weggelopen van de rode loper in de jaren ’20, ’30 en ’40 in Hollywood. Ook zien we in de bruidsmode van Badgley Mischka lieflijke laagjes kant en taille met hartvormige halslijnen en uitdagende kapmouwtjes. Veel van de jurken vallen op door de glamoureuze details zoals kraaltjes die de schouders, halslijn en het middel van de bruid accentueren.

Badgley Mischka bruidsjurk voorjaar 2013
Badgley Mischka bruidsjurk voorjaar 2013
Badgley Mischka bruidsjurk voorjaar 2013

Badgley Mischka heeft naast jurken ook bijpassende zijden bloemen gemaakt om in je bruidskapsel te dragen. Een trend die we ongetwijfeld bij meer ontwerpers gaan zien in 2013.

Bekijk de complete Badgley Mischka bruidsjurken collectie 2013 fotogallerij en laat ons weten welke jurk jouw favoriet is! En wist je dat ze ook super sexy bruidsschoenen maken?

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie