Bedankjes voor je gasten: lekker en hip

Zoete bedankjes in de stijl van je bruiloft – Foto: Greedy Gourmets

Heb jij al nagedacht over de bedankjes of give aways voor je gasten? Dit zijn kleine cadeautjes die je na afloop van het feest meegeeft aan je gasten om ze, je raad het al, te bedanken voor hun komst. Je kunt deze bedankjes gebruiken ter decoratie van de feestzaal door ze in een grote gekleurde mand te zetten, in een boom te hangen of uit te stallen op een versierde tafel. Zo worden de gasten al nieuwsgierig, zeker als je de cadeautjes op een feestelijke manier verpakt. Je kunt er bijvoorbeeld een mooi kaartje aanhangen.

Een winterse bruiloft met koekjes – Foto: Regal Ribbons

Helemaal hip anno 2012 is een eetbaar bedankje. Het is leuk om een bedankje in de stijl van jullie bruiloft te kiezen. Bijvoorbeeld een in folie verpakte cupcake met een gekleurde strik bij een romantische bruiloft, een rode lolly in de vorm van een hart als het thema Valentijnsdag is of een zakje M&M’s met de trouwdatum als dat jullie favoriete snoepje is.

Geluk zit in een klein koekje – Foto: C.P. Storm

En wat denk je van Chinese gelukskoekjes met een grappige, zelfbedachte tekst? Ook toepasselijk als afsluiter van een diner met je gasten.

Leuke en praktische bedankjes voor je bruiloft – Foto: Salicia

Als je geen zoetekauw bent of het snoepgoed niet op een koele plaats kunt bewaren kies dan voor een praktisch trouwbedankje. Dit is een cadeautje wat je gasten in huis kunnen gebruiken zoals een pen, geurkaars of een theelepel. Je gasten krijgen zo een tastbare herinnering aan jullie fantastische bruiloft!

Trouwfoto als bedankje – Foto: Patrick Vesperman

Of kies je voor een trouwfoto? Het grote voordeel hiervan is dat je de bedankkaartjes een paar weken tot maanden na je bruiloft kunt maken. Schrijf een persoonlijke tekst op het kaartje om je gasten te bedanken voor het mooie cadeau of de bijzondere speech en nodig ze uit om de rest van de foto’s te komen bekijken.

Heb jij al nagedacht over de bedankjes? Praat erover mee in het Zankyou Forum!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie