Beheer uw gastenlijst via uw Zankyou bruiloft website

Een van de meest gecompliceerde problemen wanneer je gaat trouwen is het maken van een gastenlijst. Wie moet je vragen, hoeveel gasten, moeten we ze echt uitnodigen? Misschien is het handig om eerst te beginnen met het bepalen hoeveel gasten je kunt veroorloven om uit te nodigen op basis van jouw budget en vervolgens apart een lijst opstellen met de mensen die je er graag bij wilt hebben voordat je het op elkaar gaat afstemmen.

Zankyou wedding websiteMeer lezen “Zankyou wedding website”
You can add an RSVP section to your site.

Begin de lijst met jouw familie en beste vrienden daarna de rest (kennissen, vrienden ect.). Wanneer jullie beide lijsten hebben samengevoegd en de gastenlijst is compleet, is het tijd op contact op te zoeken met jullie gasten.

Zankyou zal jouw daarbij helpen, maak je daar geen zorgen over, met de handige “RSVP” sectie, waar je de gasten kunt invullen met de details.

U kunt uw gasten ook gebruik laten maken van de “RSVP” op de website, in dit geval is het het beste om je website met een wachtwoord te beveilingen, zodat alleen de mensen met het wachtwoord toegang hebben (jij beslist aan wie je het wachtwoord wilt geven) tot het “RSVP” op jullie website.

Een andere optie is om een groepsmail te sturen (met de email adressen in BCC) via de Zankyou website. Jouw gasten kunnen dan via de email toegang krijgen tot jullie Zankyou website.

Vergeet niet dat je de RSVP texten altijd kunt personaliseren, zodat je jouw gasten kunt voorzien met alleen de informatie die jij ze wilt geven!

Een ander voordeel van het beheren van uw gastenlijst via uw Zankyou bruiloft website is dat je jouw gasten ook kunt introduceren aan de website in het geheel, met al het andere belangrijke informatie die jij op jullie website zet, inclusief de logistieke informatie en jouw online bruiloft cadeaulijst.

Dus onthoud dat u uw eigen gepersonaliseerde trouwsite kunt opzetten in maar een paar klikken! Probeer het nu!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie