Bekijk de mooie collectie van Kenneth Winston lente 2017

Opgericht in 1984, Kenneth Winston is al 30 jaar een voorloper wat betreft bruidsmode. Hoofd ontwerpers Ken en Winston creëeren met succes collecties die draaien om het moderne pittig en de traditionele charme.

De ontwerpers vanKenneth Winston zijn meesters van hun vak en creëeren prachtige ontwerpen in elke stijl. Van A-lijn baljurken versierd met 30.000 kristallen steentjes, tot naadloze kanten silhouetten, de ontwerpen van Kenneth Winston leggen de nadruk op fijne expertise in patroon ontwerpen. Ondanks dat ze alleen gebruik maken van top kwaliteit materialen, nauw samenwerken met hun team, en altijd streven naar verbetering, bied Kenneth Winston de meest luxueze bruidsjurken aan voor onklopbare prijzen.

Kenneth Winston
Kenneth Winston
Kenneth Winston
Kenneth Winston

Quotes:

“Elke bruid wilt stralen. Ze wilt glinsteren. En zoals wij keer op keer bewijzen, zodra een bruid straalt, zal ze voor niks minder genoegen nemen.”

“Alles vloeit, elk stuk en element klopt – dit maakt onze ontwerpen makkelijk om te dragen en laat onze bruiden moeiteloos het altaar aflopen, wetende dat wij aan elk detail gedacht hebben.”

‘De schoonheid zit in de details. Elk ontwerp element, elk ingewikkeld kantpatroon, elke kristallen kraal die wij op een jurk plaatsen is onvermoeibaar over nagedacht.“

Kenneth Winston
Kenneth Winston
Kenneth Winston
Kenneth Winston

Wij focussen ons op het uitbreiden van ons kleur palette. Wij verwerken deze ontwerp filosofie in elk van onze ontwerpen zoals bijvoorbeeld het creëeren van een ingewikkeld kantpatroon technique waarin we draden van café, goud en zilver werken om dimentie en textuur te creëeren. Door middel van borduur technieken creëeren we een breed assortiment aan stijlen die niet alleen variatie aanbieden maar ook een continuerend thema van luxe zonder de onbetaalbare prijs. Bij onze bruidsjurken vind je moderne en sexy ontwerp elementen zoals een lage rug en diepe haslijnen die we bewerken met prachtige illusie stof om een look te creëeren zodat elke bruid in elke maat er mooi uit zal zien. Wij ontwerpen altijd met alle bruiden in onze gedachten, niet alleen de bruiden met een slank figuur. 

Kenneth Winston
Kenneth Winston
Kenneth Winston
Kenneth Winston

Wat is kenmerkend aan jullie look/stijl voor 2017? Wat zijn de nieuwe trends? 

Nieuwe trends waar wij voornamelijk op gefocust hebben is het gebruik van niet-traditionele ivoor tinten en gouden elementen. Onze ontwerpen zijn goed samengesteld en gebalanceerd maar uiteraard met onze specialiteit van gedetailleerd borduurwerk. We laten balans zien in ontwerpen als Style 1685 in vergelijking met ons wat meer uitgebreide jurk als Style 1689.

Kenneth Winston
Kenneth Winston
Kenneth Winston
Kenneth Winston

Wat zijn de typische nieuwe ontwerpen / patronen en silhouetten?

De A-lijn en de zeemeermin jurk zijn altijd onze voornaamste focus. Dit komt niet alleen omdat elk lichaamstype er prachtig uitziet in deze silhouetten maar ook omdat wij dan meer geforceerd worden om creatief te zijn en onze stijlen fris te houden. We hebben al onze kant technieken en kraal patronen gefocust op het vrouwelijk lichaam en hoe we het beste haar figuur kunnen laten uitkomen. Onze ontwerpen zijn er voor gemaakt om je slanke taille te laten stralen en je bovenlichaam langer te laten lijken. 

Welke stoffen en materialen worden er voornamelijk gebruikt?

Wij focussen ons op het creëeren van laagjes met verschillende stoffen waardoor je de gewenste zachtheid krijgt. Er wordt nooit gebruik gemaakt van maar één stof. Voor kanten jurken gebruiken we “Engelse net” als een eerste laag en soms gebruiken we zelfs nog een laag Chantilly kant om meer dimentie te krijgen voordat we het draperen over satijn zodat de kleur van de ene stof mooi mengt met de andere stof.

Zelfs voor onze wat simpelere rokken gebruiken we minstens 6 lagen: Engelse Net, tule, organza en verschillende lagen/type hoepelrokken om volume te geven aan de jurk. Hierdoor heeft de jurk een mooie vorm en volume maar is de jurk ook mooi vloeiend wanneer de bruid het altaar afloopt.

Wij houden ervan om satijn te gebruiken omdat het altijd een uitdaging is om een ontwerp te creëeren met satijn dat zowel stijlvol als elegant is. In dit geval (bij Style 1667) wilde wij werken met veel satijn en een bateau halslijn. Ontwerpen met satijn komen vrij regelmatig voor dus wij wisten dat we echt een statement jurk moesten maken om op te vallen. 

Kenneth Winston
Kenneth Winston
Kenneth Winston
Kenneth Winston

Welke kleuren zullen we in de nieuwe collectie zien?

Wij hebben gebruik gemaakt van goud, café en champagne kleuren. Gouden draden met een donkere champagne kleur bleek een prachtige combinatie te zijn voor bruiden die opzoek zijn naar een meer klassieke look. Zelfs wanneer we gouden draden gebruikte in kant en borduursels benaderde we elke drie ontwerpen in verschillende technieken. (zoals in Style 1665) 

Voor champagne hebben we verschillende tinten gecreëerd, en door het gebruik van organza lagen konden we wat blush tonen benadrukken uit dezelfde champagne satijn laag. 

Voor café hebben wij meerdere lagen kant gebruikt, en hebben door middel van verschillende patronen dit verwerkt in een unieke stijl. (zoals in Style 1663) 

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie