Bereid je bruiloft voor met de top 7 apps voor je smartphone

Leuk die telefoon, maar niet tijdens het feest! - Foto: Edward Simpson

Ben jij de gelukkige bezitster van een smartphone of tablet waarop je apps (applicaties) kunt installeren? Wij hebben een top 7 gemaakt van apps die onmisbaar zijn als je binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Ben je zelf niet zo handig met apps dan is dit een mooie aanleiding om je verloofde bij de voorbereidingen te betrekken.

  • 1 Notaris – Hardworks

Op zoek naar het antwoord op notariële vragen? Deze app bevat informatie over het samenlevingscontract, trouwen en huwelijkse voorwaarden. De inhoud van de app wordt steeds aangepast aan de actualiteit.

Waar is dat feestje? - Foto: TopTrouwlocaties
  • 2 Top Trouwlocaties – High Profile BV

Deze app is gekoppeld aan de website van Top Trouwlocaties en toont meer dan 900 trouwlocaties waarbij je kunt sorteren op locatie of op soort. Ook is het mogelijk om een locatie in de buurt te zoeken: handig wanneer je bij je droomkerk bent en wilt weten of er in de buurt ook feestlocaties zijn.

  • 3 Trouw-Mariage – TapCrowd

Trouw-Mariage is het grootste huwelijksconcept in Belgie. Via de app kun je informatie vinden over beurzen en modeshows en direct tickets aanschaffen voor het evenement van je keuze.

Bekijk bruidsjurken op je smartphone - Foto: Koonings Bruid & Bruidegom
  • 4 Bruidsmode – Koonings Bruid & Bruidegom

De Bruidsmode App is een product van Koonings Bruid & Bruidegom. De app geeft je een uitgebreid overzicht van trouwkleding die je nodig hebt voor een spetterend huwelijk. De nieuwste collecties zijn beschikbaar en per merk op een rijtje gezet.

  • 5 Toptrouwen – Fits

Deze app bevat zoveel informatie dat we niet weten waar te beginnen. Van trouwlocaties tot weddingplanners, van bruiloftmuziek tot bruidsfotografen. Een handige tool om te beginnen met de voorbereidingen van je bruiloft.

Een wijsje in je hoofd? - Foto: SoundHound
  • 6 SoundHound – SoundHound Inc.

Op zoek naar de titel van dat ene liedje wat je voor de openingsdans wilt gebruiken? Je hoort op de radio een nummer wat geweldig bij jullie ceremonie zou passen maar je weet niet wie de artiest is? Met de app van SoundHound kom je er makkelijk achter. Pas op: verslavend!

  • 7 Huwelijks Ontwerper – Julia Eysoldt

Let op: dit is een Engelstalige app. Je ziet hiermee precies hoeveel dagen het nog duurt tot jullie bruiloft. Ook kun je bijhouden hoeveel gasten er komen, hoeveel je tot nu toe hebt uitgegeven en welke taken er nog openstaan. Een handige app voor je ceremoniemeester.

Heb jij nog meer tips? Laat dan een reactie achter of stuur ons een tweet

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

mail2
2 nov 2012

Jazeker! De WoW plan-your-wedding app ontbreekt nog!
Helemaal top, lekker Nederlands, erg praktisch: leveranciers, programma, to do lijst, gastenlijst, budget, alles komt erin, altijd bij de hand!
zie ook http://www.worldofweddings.nl

groet,
Annemaria Breukel
Just Marie, weddings | events | styling

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie