Brabantse bruiloft vol emotie: ontmoet Debby en Ruben

Wachten.... - Foto: 2Rings Trouwfotografie & FeestStudio

Bij het zien van de trouwreportage van Debby en Ruben krijg je spontaan zin in een feestje. Hun trouwdag ademt zoveel liefde en warmte uit. Het is een dag met een lach en een traan: de bruiloft waar ieder meisje van droomt!

Foto: 2Rings Trouwfotografie & FeestStudio

 

Foto: 2Rings Trouwfotografie & FeestStudio
  • De bruid & bruidegom

Debby draagt een trouwjurk en bruidsschoenen van Bruidsgalerie Uden. De bloemen zijn verzorgd door Jose Story van Stijlvol Groen . Collega Guus Gussenhoven was zo vriendelijk om voor een trouwauto te zorgen, tja, mannen….! Over mannen gesproken, Ruben draagt een trouwpak en schoenen van Van Tilburg Nistelrode.

In de St. Lambertuskerk - Foto: 2Rings Trouwfotografie & FeestStudio

 

De trouwringen - Foto: Wedding with a click
Een ondeugende bruidegom - Foto: Wedding with a click
  •  Trouwen in Brabant

De droombruiloft van Debby en Ruben vond plaats op verschillende locaties in Vught: het Gemeentehuis, de Sint Lambertuskerk en Huize Bergen.
De ceremonie werd muzikaal opgeluisterd door zangeres Judith Jobse en gitarist Toni Parinussa. De trouwringen, die je ziet op de foto, zijn gekocht bij Siebel Juweliers en mooi gepresenteerd op een geweldig DIY ringkussen!

Bruidstaart met persoonlijke topper - Foto: 2Rings Trouwfotografie & FeestStudio
Serpentine! - Foto: 2Rings Trouwfotografie & FeestStudio
Strike a pose - Foto: 2Rings Trouwfotografie & FeestStudio
  • Originele details

Een droombruiloft vraagt om een droomtaart: verzorgd door Bakkerij Goossens uit Vught. De taarttopper is gemaakt door Dewy van Eldijk van Geluk in de Liefde, voor een taart met een knipoog!

Debby en Ruben hebben gekozen voor een persoonlijke ceremonie door een BABS. Dit is mede mogelijk gemaakt door Mariëlle Jongmans van Bijzondere Huwelijkssluiting en Monique Parijs van Beaujour.

Foto: 2Rings Trouwfotografie & FeestStudio
Foto: 2Rings Trouwfotografie & FeestStudio
Foto: Wedding with a click
  •  Met dank aan….

De grote dag is vastgelegd door trouwfotograaf Esther de Boer van 2Rings Trouwfotografie & FeestStudio, Wedding with a click en videograaf Rob Marrevee. Het spetterende feest is tot stand gekomen met hulp van DJ Dennis Pijpers van Espressivo. En we vermoeden dat organisatietalent Shirley Pisano van Bloomwedding  er mede voor heeft gezorgd dat we een heel bijzondere bekende Nederlander op de feestfoto ontdekken…. zie jij hem ook?

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie