Bridal Experience: een unieke bruidsbeurs om te ervaren

beurs flyerMeer lezen “beurs flyer”
Foto: Bridal Experience

Bij een gezellige netwerkavond waar ondernemende vouwen elkaar ontmoeten raakten Bianca Lammers (allround weddingplanner) en Djamila Smit (haarstylist/visagist) met elkaar in gesprek over de bruidsbeurzen in Nederland.

Doordat zij op vele bruidsbeurzen hebben gestaan kwamen zij tot de conclusie dat de bruidsbeurzen in Nederland een beetje vlak zijn en de aanstaande bruidsparen toch meer beleving willen vooraf, maar ook zeker op hun mooie dag.

Met die gedachte hebben zij lopen stoeien en kwamen al snel bij het concept van Bridal Experience. Een Unieke bruidsbeurs in Nederland waar aanstaande bruidsparen een geacteerde bruiloft als gast kunnen meemaken.

Met hulp van verschillende leveranciers uit de trouwbranche zoals; weddingplanner, bruidshop, visagist, bruidstaarten specialist en vele andere kunnen we aan bruidsparen laten zien wat de kwaliteiten zijn die zij aan bruidsparen kunnen bieden. Zo maak je de keus hierin voor aanstaande bruidsparen een stuk gemakkelijker en kunnen leveranciers zichzelf echt in de markt neerzetten.

Tijdens het organiseren van deze unieke bruidsbeurs werden wij ook benaderd door het management van Jennifer Ewbank die wij allen wellicht nog kennen van haar deelname aan the voice of Holland. Zij wilde dolgraag deelnemen aan onze beurs. Met haar prachtige stem en zelfgeschreven nummers aan bruidsparen kan zij hun mooiste dag nog een extra tintje geven.

Kortom Bridal Experience staat voor wat het zegt. Op 18 november 2012. zal de eerste editie gedraaid worden in het Eksternest te Almere maar de bedoeling is dat dit voor de toekomst landelijk zal gaan. Ben je ook nieuwsgierig geworden? Ga dan naar Bridal Experience!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie