Bruiden met een pony: tips zodat jouw bruidskapsel de hele dag top zit!

Een pony hebben is niet altijd even fijn. Het vergt heel wat verzorging; als ´ie te lang is hangt ie voor je ogen, te kort ziet er niet uit en als ´ie dan godzijdank eindelijk de juiste lengte heeft zul je zien dat er net een flinke wind staat zodat je pony weer compleet door de war zit. Desalniettemin is een pony erg stijlvol, zeker als bruidskapsel. En om ervoor te zorgen dat jij met jouw pony de dag van je leven hebt, hebben wij een aantal tips voor je klaar staan. Kijk, dat is nou eens handig.

Vanwege alle hectiek en stress op jouw trouwdag kun je het best wel eens warm gaan krijgen. Dit zal wellicht gepaard gaan met zweten, en dan zie jij die pony natuurlijk al aan je voorhoofd plakken.

Credits: Braun Photography

Heb je een beetje schrik voor die warmte, dan hebben wij een gouden tip: speldje erin en hoppa! Ook nog eens erg stylish- zie bovenstaande foto. Klinkt simpel, toch? Met de juiste bruidaccessoires erbij zal het totaalplaatje perfect zijn.

Credits: Rosaspina Vintage

Zo´n accessoire kan een sluier zijn, maar ook een tiara- je weet wel, zo´n kroontje – kan een mooi alternatief bieden. Met of zonder speldje, een diadeem maakt het kapsel zeker classy en romantisch.

Een andere mogelijkheid is, mocht je even klaar zijn met hoe je pony altijd al hangt, om ´m naar de zijkant te schuiven. Daar is echter wel een bepaalde lengte voor nodig. Met behulp van een beetje hairspray zorg je ervoor dat het de hele dag zo blijft zitten. Ook hier is de toevoeging van een mooi accessoire voor in jouw bruidskapsel een aanrader, zoals op de foto hieronder te zien is.

Credits: Enchanted Atelier

Er zijn allerlei verschillende pony´s. Een Franse pony is wat korter en zorgt voor een ontdeugende look, waar de pony-roll juist voor een extravagante uitstraling zorgt en tevens erg retro is.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie