NL Login
NL

Bruids-Collectie: Sincerity Spring 2013

Sincerity Spring 2013 Wedding Dress

De nieuwste collectie van Justin Alexander Bridal is tijdloos en luxe,  voor iedere bruid is er een perfecte jurk. Neem een kijkje en word spontaan verliefd op deze romantische stijl met een vintage inspiratie in elk meesterwerk!

De Sincerity Spring 2013 bridal collection bevat nieuwe technieken dat een moderne benadering van bescheidendheid heeft. Vrouwelijk en flirterig, deze jurken zullen elke bruid een eersteklas look geven en het gevoel van een échte bruid geven.

Sincerity Spring 2013 Wedding Dress>
Sincerity Spring 2013 Wedding Dress

Deze Justin Alexander collectie heeft de traditionele romantische en vrouwelijke vormen teruggebracht met verschillende halzen voor de strapless, classic Sabrina en flaterende V-hals geeft dit seizoen een frisse look aan Sincerity.

Sincerity Spring 2013 Wedding Dress

 

Sincerity Spring 2013 Wedding Dress

>
>

Sincerity Spring 2013 Wedding Dress

De silhoutten in deze Sincerity Spring 2013 op  het gebied van trouwjurken zijn er verschillende lengtes die er voor iedereen zijn. Tips van roze blush, silver, grijs en zwart zijn opgenomen in de klassieke handtekening. Blush roze is een populaire tint die we zullen blijven zien als een trouwjurk trend in 2013.

Sincerity Spring 2013 Wedding Dress

De collectie heeft een wijd bereik van verschillende stoffen, inclusief chiffon, charmeuse, satijn, gaas en tule. We houden van de lichtgewichte uitstraling en gevoel van veel van deze jurken. Neem een kijkje van de bruidsjurken van Justin Alexander 2013 bruidscollectie

Sincerity Preview 2014 Wedding Dress>

 

Sincerity Preview 2014 Wedding Dress

 

Sincerity Preview 2014 Wedding Dress

Bruidsbonus! Hier is een sneak peek van de Sincerity Preview van 2014, wat een collectie is van romantische baljurken, flatterend-passend en makkelijk te dragen lijnen. Zachte stoffen zoals tule, organische stodden, chiffon en satijn zijn versterkt met delicate kralen, elgante boorduursels en fijne lijnen. “Illusion Sarbina, strapless en flatterende V-hals zijn gecombineerd met vrouwelijke details om een betoverende collectie te maken!

Bekijk de Sincerity Spring 2013 collectie campagne video voor meer bruids-looks van Justin Alexander

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie