Bruidsbeurzen 2012-2013: de leukste, meest informatieve bruidsbeurzen van Nederland!


  •  Trouwbeurs Reeshof  – zondag 7 oktober &  Trouwbeurs Haaren – zondag 28 oktober

In Haaren maak je op 28 oktober kans op een trouwjurk van 1500 euro (!) en tijdens Trouwbeurs Reeshof kun je kennis maken met plaatselijke aanbieders. Op beide dagen vindt er een bruidsshow plaats van 12.00-17.00 uur, waarin de nieuwste trends van de bruidsmodecollectie 2013 langs zullen komen. De thema´s van de shows zijn Trendy & Colorfull en Romantic Bride.

  • D-wedding Day – zondag 4 november in Haarlem

D-Wedding Day wil zich onderscheiden door een beurs met intimiteit, rust en persoonlijk contact. Je wordt verwelkomd op een prachtige trouwlocatie: Villa Westend in Haarlem. Van iedere categorie leveranciers is er één deelnemer aanwezig, zodat je op je gemak hun aanbiedingen kunt bekijken. En geniet bij het weggaan van een lekker italiaans ijsje!


  • Merrie mie – vrijdag 9 november in Oost-Souburg

Tijdens deze beurs wordt het tienjarig jubileum gevierd van Trouwerie Merrie Mie!  Er zal een modeshow met bruidsmode en herenkleding. En natuurlijk valt er wat te smullen: koffie met bruidsgebak en amuse met drankje. Voor alle aanstaande bruiden zal er een goodiebag zijn. De beurs gaat open om 19.00, de show begint om 19.30.

Mede door de fantastische shows van KOONINGS Bruid & Bruidegom, één van Europa’s grootste en mooiste bruidsspeciaalzaken, is deze gratis toegankelijke trouwbeurs zeker de moeite waard om naartoe te gaan. Dus, kom en laat je inspireren op deze gezellige beurs, waar meer dan 40 gespecialiseerde bedrijven uit de trouwbranche klaar staan om te helpen in het realiseren van dé perfecte huwelijksdag!

  • Bridal Fairs -o.a. in Baarn zondag 27 januari en Driebergen-Rijsenburg maandag 25 februari

Bezoekers worden verwelkomd met een welkomstdrankje en heerlijke hapjes gedurende hun bezoek. De Bridal Fairs kenmerken zich vooral door de gemoedelijke sfeer. Behalve dat bezoekers ook kunnen genieten van live entertainment, is er meestal wel iets gaande; een bruidsshow, een bruidstaartproeverij, een verloting, een workshop… er is altijd wel wat te beleven!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie