Bruidsjurk uit Spanje, trouwringen uit Londen, bruiloft in Holland!

Foto: Nanda Zee, fotozee.nl

De klik met je trouwfotograaf is heel belangrijk! Hij (of zij) komt nog net niet bij je logeren, maar hij volgt jullie vanaf het aankleden tot het feest. En als je geen klik voelt, dan kan hij een stoorzender worden op je bruiloft. Je zou eigenlijk een testrit met je fotograaf moeten maken. En dat kan in een loveshoot! Niet alleen weet je of je trouwfotograaf een prettig persoon is om de hele dag om je heen te hebben, je kan de foto’s ook gebruiken voor jullie save-the-date-aankondiging of trouwkaart.

De leukste loveshoot kan je in de studio laten maken, maar leuker is op locatie! Zo heb ik samen met Kevin en Natascha Antwerpen onveilig gemaakt. Ze gingen voor de trouwjapon naar Spanje, de ringen kochten ze in Londen en de shoot in Antwerpen sloot daar goed bij aan. Hoewel zij niet stonden te jubelen om het weer, het was een grijze dag, was ik in mijn nopjes. Het licht op zo’n dag is zoveel beter dan met een strak blauwe lucht! Het maakt de gezichten mooier.

Foto: Nanda Zee
Foto: Nanda Zee

Op hun trouwdag kregen zij hun zin met een heerlijke temperatuur en een fantastisch zonnetje. Natascha droomde als klein meisje van een trouwreportage bij een mooi landhuis in haar geboorteplaats. Dat was te regelen.

Foto: Nanda Zee
Foto: Nanda Zee

Als je de foto’s bekijkt zie je met hoeveel plezier ze de dag beleeft hebben. En niet alleen zij, hun familie en vrienden straalden net zo hard mee! Het was haast onmogelijk niet blij te zijn met zo veel moois om je heen. Kevin en Natascha hadden hun best gedaan op een fantastische aankleding van hun trouwdag. Overal bloemen, aan het toegangsbruggetje, op de tafels, zelfs op de taart! Mooie details zoals strikjes op de menukaart. En wat ik het allerleukste detail vond: de vogelkooi als enveloppendoos! Ik heb dit alleen maar gezien op hun bruiloft en het is zo’n geweldige vondst! Dus maak je fotograaf blij en zet een birdcage op je bruiloft!

Foto: Nanda Zee
Foto: Nanda Zee

Zal ik jullie een geheimpje verklappen? Weten jullie dat de meeste bruidegoms op zien tegen de openingsdans? Kevin ook. Hij en zijn bruid hadden namelijk een variant op de evolution of dance gemaakt en hij begon steeds stiller te worden tijdens het diner. Ging hij de passen niet vergeten, zou hij niet op haar jurk staan, zouden de gasten het wel leuk vinden? Ze hadden geen spectaculairder begin van hun feest kunnen bedenken. Iedereen ging uit zijn dak! En ook het bruidspaar had de tijd van hun leven!

Foto: Nanda Zee
Foto: Nanda Zee

Guest blogger:  Fotozee Nanda Zee is expert op het gebied van trouwfotografie.

Ben jij ook een expert op het gebied van bruiloften en wil je voor Zankyou schrijven? Neem contact met ons op.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie