Bruidsjurken 2013

 

Vestido de novia asimétrico de Pronovias 2013. Foto: Pronovias

Het nieuwe trouwseisoen komt eraan: de bruidsjurken 2013 staan te trappelen om zich te presenteren aan de nog meer trappelende bruiden die in 2013 op zoek gaan naar dé jurk. Een aantal designers is zo lief ons een voorproefje te geven van wat gaat komen en dat willen wij jullie natuurlijk niet ontnemen. Dus hier een sneak peek van de bruidsjurken in 2013 van Rosa Clara 2013 en Pronovias 2013.

De bruidsmode collecties van 2013 beloven veel te doen voor de romantische bruid: veel klassieke bruidsjurken, maar ook korte jurkjes en vintage look bruidsjurken met opgenaaide details en steentjes.

Pronovias 2013, preview van de bruidsmode collectie 2013 Foto: Pronovias

Pronovias 2013, het merk dat een enkele bruidsjurk toonde aan een selecte groep bloggers op Valentijnsdag, focust zich in 2013 op bruidsjurken met veel laagjes en het gebruiken van bloemmotief komt veel terug. De jaren 20 waren wederom inspiratie voor Pronovias met veel tule, strapless en a-symetrische jurken.

La Sposa 2013, selectie bruidsjurken. Foto: La Sposa

Ook La Sposa 2013 is op dreef, met de pre-collectie van 2013 laten zij zien dit jaar te hebben gekozen voor kleine kristallen op de jurken en laagjes stof afgewerkt met kant en strass-steentjes. Onze favoriete details: de eenvoudige lijnen als tegengewicht van fijne accessoires zoals sluiers, tiara’s, of kanten haarbandjes.

De collectie waar iedereen naar uitkijkt, maar waar we nog op moeten wachten tot de Barcelona Bridal Week (in Mei) is de collectie van Rosa Clará 2013. Vorig jaar wisten zij ons te verassen met fantastische goudskleurige creaties en we zijn héél benieuwd wat het dit jaar gaat worden!

Rosa Clará in 2012. Wat zal het dit jaar worden? Foto: Rosa Clará

Andere collecties waar we niet op kunnen wachten: Hannibal Laguna en Novia D´Art: zij kwamen in 2012 met de meest glamorous bruidslook, geïnspireerd op de jaren ´50 met duidelijk afgetekende silhouetten en wijde, korte rokjes boven knielengte. Heel origineel en sexy!

Hannibal Laguna en Novia D'Art, collecties 2012

Heb je liever een jurk die helemaal op jouw lijf is geschreven? Misschien zijn de jurken van Unielle Couture dan iets voor jou!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie