NL Login
NL

Bruidsjurken in kleur, helemaal in!

Een witte bruidsjurk is traditioneel gezien altijd de juiste keus. Maar tegenwoordig is alles mogelijk, en een bruidsjurk in een mooi kleurtje is een leuke optie, zeker voor in de lente en zomermaanden! Dit jaar zijn pastelkleuren heel trendy, zoals zachtroze en mintgroen. We zetten hier voor jou de mooiste bruidsjurkkleuren van dit seizoen op een rijtje!

Blauw

Voor wie niet zo van roze houdt, is blauw misschien wel een goede optie. Het voordeel van blauw is dat vrijwel iedereen er goed uitziet in blauw en het is ook nog eens een vrij neutrale kleur. Blauw straalt kalmte en eerlijkheid uit, dus dat past natuurlijk heel goed bij de sfeer van een bruiloft. Designer Oscar de la Renta heeft voor zijn 2013 collectie een paar prachtige blauwe bruidsjurk ontworpen.

Romantisch roze

Met zachtroze kun je nooit fout gaan. Omdat deze kleur als een ‘romantische’ kleur wordt gezien, is het een passende kleur voor een bruidsjurk. Zachtroze benadrukt namelijk ook je vrouwelijkheid. En zeker voor een bruiloft in de lente is zachtroze een prachtige kleur voor een bruidsjurk. Celebraties zoals Kaley Cuoco en Jessica Biel droegen trouwens ook een roze jurk op hun bruiloft.

Collage rozeMeer lezen “Collage roze”
links: Vera Wang; rechts: Oscar de la Renta

Mintgroen

Als je meer van aparte kleuren houd, dan is mintgroen misschien wel iets voor jou. Groen straalt rust uit en is ook de kleur van de natuur. Mintgroen is wel een tikkeltje romantischer dan andere groene tinten. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze schitterende jurk van Atelier Aimée of die van Romona Keveza Couture?

Collage mintgroenMeer lezen “Collage mintgroen”
Links: Atelier Aimée ; rechts: Romona Keveza Couture

Vurig rood

Met een vuurrode bruidsjurk zou je echt een fashion statement kunnen maken. Rood is de kleur van passie en de liefde, dus dat komt goed uit. En met zo´n opvallende kleur sta je helemaal in het middelpunt van je bruiloft, en zo hoort het natuurlijk ook! De Amerikaanse designer Vera Wang heeft afgelopen herfst een paar adembenemende rode bruidsjurken gemaakt.

Collage roodMeer lezen “Collage rood”
Van Vera Wang

Zwart (& Wit)

Wie echt helemaal iets anders wil dragen op haar bruiloft, kan ook nog eens zwart dragen. Het is een rebelse en gewaagde kleur – zeker voor een bruiloft – maar als je het een mooie kleur vindt, waarom niet? Voor een iets mindere riskante optie: een bruidsjurk in het zwart & wit. Dit is trouwens een grote trend dit seizoen! Voor haar 2014 lente collectie, heeft Vera Wang een paar prachtige zwart & wit jurken ontworpen.

collage zwart witMeer lezen “collage zwart wit”
Links: Vera Wang; rechts: Carolina Herrera


Stylight
kijk voor meer leuke creaties op de website www.Stylight.nl

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie