Bruidsjurken Rosa Clará 2016: persoonlijk en stijlvol!

Ongetwijfeld een van de meest verrassende collecties, waar toekomstige bruiden naar zullen verlangen, is dit jaar van het Catalaanse bedrijf Rosa Clara. De ontwerper houdt niet op met ons te  blijven verbazen en in 2016 biedt hij een zeer uitgebreide collectie. Het is niet verwonderlijk dat het bedrijf door de jaren heen één van de meest bekende wereldwijde bedrijven is dat zich richt op bruidsmode. De trouwjurken roepen vrouwelijkheid en schoonheid van de vrouw op. En ook hier, geven wij jullie een selectie van de voorstellen voor 2016 die wij het prachtigst vinden.

Er zijn verschillende ontwerpen te zien voor alle vrouwen. De trend in deze collectie wordt vooral benadrukt op de bruidsjurken met open rug.

Destino. Credits: Rosa Clará 2016

Het Damascus ontwerp is rustig en eenvoudig en gemaakt van brokaat mollen.

Damasco, Delicado. Credits: Rosa Clará 2016
Demos, Denise. Credits: Rosa Clará 2016

De volgende jurken beschikken over het tattoo-effect, bestaande uit een geborduurde taille dat is gemaakt van brokaat en een Ottomaans effect heeft. Een dik weefsel dat zeer origineel is en er geweldig uitziet. Dit zie je terug in de volgende jurken Delphi en Daryl.

Delfos, Daryl. Credits: Rosa Clará 2016

Een ander detail dat in deze collectie meer terugkomt zijn de transparante halslijnen. De type van de hals is een strapless hals of boothals, dat zich uitstrekt tot in de nek met semi-transparante stof. Het is ideaal voor lange en dunne nekken, waarbij het nog beter staat als de bruid een kleine borstomvang heeft. We kunnen ze waarnemen in ontwerpen als hieronder, met een glamoureuze, decadente en vintage gevoel. De ontwerpen zijn meestal samengesteld van chiffon en steentjes, maar je kunt ook genieten van de fijne kant en zijde. Terug naar de luxe van de diva’s van de jaren ’40 en ’50 met deze prachtige kostuums.

Efigie. Credits: Rosa Clará 2016
Dado, Dafne. Credits: Rosa Clará 2016
Vargas- Credits: Rosa Clará 2016
Velada, Vela. Credits: Rosa Clará 2016

En wat vinden jullie van strapless bruidsjurken? Deze jurken blijven favoriet onder de meeste bruiden. Het is ideaal voor vrouwen met lange en dunne armen. Het kan toegepast worden in alle soorten ontwerpen, zoals een zeemeermin-model dat is samengesteld uit een peplum jurk en een riem. Ideaal om twee looks te dragen in één.

Darlen. Credits: Rosa Clará 2016
Elipse, Dakar. Credits: Rosa Clará 2016

Of een ander model dat beschikt over fijne zijden, strapless en een mooie taille. Zoals je ziet, is er een grote verscheidenheid aan degene die het beste bij jouw stijl, smaak en figuur past.

Valkiria, Vancouver. Credits: Rosa Clará 2016

Ook te zien zijn de brocaded stoffen, hart-vormige halslijnen, juwelen, haren in een staart en blote schouders. Alles wat je wilt als en voor je bruidsjurk is te vinden in de nieuwe collectie van trouwjurken Rosa Clara 2016.

Elsa, Danes. Credits: Rosa Clará 2016
Evan, Ellen. Credits: Rosa Clará 2016
Diana, Detroit. Credits: Rosa Clará 2016

Aarzel niet, want met deze prachtige collectie ontdek je jouw ideale ontwerp. De persoonlijkheid en stijl van deze jurken zijn perfect voor jou gemaakt.

En mocht je de meest spectaculaire ontwerpen gemist hebben van de modeshow van Rosa Clara 2016, ontdek ze dan gauw! Bekijk ook hier de 2017 collectie van Rosa Clará.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie