Bruidskapsels 2015: laat je inspireren!

Waarschijnlijk denk je als eerste aan het kiezen van de trouwjurk als het over de voorbereidingen van jouw grote dag gaat.  Daar heeft mijn collega vorige week over geblogd. Deze keer blog ik over een ander belangrijk onderdeel! Vandaag zul je alles lezen over de trends op het gebied van bruidskapsels 2015.

Foto: Jordi Dalmau / Céline Hamelin Photography voor Calopsitte

Vorig seizoen werd al in verschillende blogs over de bohemian en vintage haartrend geschreven. Deze trend kenmerkt zich vooral door vlechten – op alle mogelijke manieren en vaak gecombineerd met mooie accessoires. Ook volgend (trouw)seizoen is de vlecht helemaal hot! De klassieke Franse vlecht, de diagonale watervalvlecht of de haarbandvlecht, allemaal prachtig en ook nog eens confortabel!

Foto: Agnès Paya/ Cécile Creiche pour Axelle B
Foto: Nuage Coloré/ Artaïs Studio voor Axelle B

Naast de vintage bruidskapsels zal ook de retro trend, geïnspireerd op de Roaring Twenties,  zijn intrede maken in trouwseizoen 2015.

Foto: Ugo Camera/ Pronovias/ Rosa Clara

Ook strakke kapsels zullen veelvoudig te spotten zijn volgend jaar. Van een kapsel à la Grace Kelly tot de ponytail, de paardenstaart dus, retro is helemaal in! Draag de paardenstaart mooi hoog, wat zul jij een prachtige bruid zijn.

Foto: Nuage Coloré

Tenslotte nog de haaraccessoires! Mijn persoonlijke favoriet, de bloemenkrans, creëert een ontzettend lief en schattig effect. Hetzelfde geldt voor de sieraden variant met goud of zilver in het haar! Wauw!

Foto: Nuage Coloré/ Céline Hamelin Photography voor Calopsitte
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie