Bruidskapsels: inspiratie en trends van 2013

Je bruidskapsel is the finishing touch op je trouwoutfit. Foto: www.yourphoto.de

Natuurlijk sta jij als bruid op je trouwdag in de spotlights! Om daar optimaal van te kunnen genieten, wil je er fantastisch uitzien en een belangrijk onderdeel van je look is je bruidskapsel. Bekijk hier de mooiste en hipste bruidskapsels voor kort en lang haar. (Kijk hier voor de mooiste trends vanaf de catwalks met de bruidscollecties van 2013!)

Een strakke knot met een mooie accessoire: past bij elke bruidsjurk. Foto: www.yourphoto.de

Accessoires zijn hot bij bruidskapsels: natuurlijk kennen we kapsels met de traditionele sluiers erin verwerkt, maar wat te denken van een kekke bird cage veil? Ook haarbanden en andere gave haaraccessoires duiken steeds vaker op in de coupe van de bruid. Bloemen (echte of neppe) mogen ook gerust in je haar: verwerk bloemen uit je bruidsboeket in je kapsel voor een mooi geheel. Verder zijn curlies ideaal om je bruidscoupe af te maken: ze zijn er in alle kleuren, modellen en maten (onder meer Curlies.nl heeft een enorme collectie, maar ook bruidsmodezaken verkopen ze vaak).

Curlies kunnen je bruidskapsel net iets extra's geven. Foto: www.yourphoto.de

Heb je lang haar? Daar kun je alle kanten mee op. Laat het romantisch en weelderig over je schouders vallen, met mooie, volle krullen als je dat wil.

Romantisch: lang haar. Foto's: Matias Rivara.

Veel gezien is het volumineuze retrokapsel, al dan niet met een mooi haaraccessoire erbij. Het heet dan retro: jij steelt er superhip de show mee op je bruiloft!

Veel volume en toch strak. Foto's: www.iriscapelli.it

Vlechten saai? Niet als je naar onderstaande kunstwerkjes kijkt.

Kunst- en vlechtwerk. Foto's: Sposalicious en Matrimonio.

Soms voelen bruiden met kort haar zich beperkt bij de keuze van het bruidskapsel. Dat hoeft helemaal niet: ook met kort haar kan je uitstekend uit de voeten.

Ook met kort haar kan er veel! Foto's: Donnaclick.it en Matrimonio.pourfemme.it

Kies in ieder geval een kapsel waar jij je helemaal goed bij voelt en dat perfect past bij je trouwjurk.

Mooie kapsels voor een beach wedding! Foto's: Pourfemme.it en Matias Rivara.
Misschien wordt dit wel jouw bruidskapsel? Foto's: Mattias Rivara.

Wat ga jij doen met je haar op je trouwdag? Of had jij een uniek bruidskapsel? Wij zijn benieuwd! Deel je ideeën en/of foto’s op het Zankyou Forum.

Benieuwd naar meer? Zie hier bruidskapsels voor 2015!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie