Bruidsschoenen trend 2014: Zachte en metallic tinten

“Geef een meisje de juiste schoenen en ze kan de wereld veroveren.” De Amerikaanse actrice en zangeres Bette Midler ( bekend van “The first Wives Club”) slaat de spijker op z’n kop. Waar zouden wij vrouwen zijn  zonder onze prachtige schoenen… De perfecte schoenen maakt een outfit helemaal compleet! Ken je dat gevoel? Je hebt je shirt, broek en accessoires al uitgekozen en dan sta je opeens machteloos tegenover je schoenenkast.  Hoe vaak probeer je één paar schoenen en dat je toch denkt ”het klopt niet”? Wij vrouwen verwisselen onze schoenen minstens een paar keer tot we de juiste hebben gevonden. Zo gaat dat dus ook met het zoeken naar dé perfecte bruidsschoenen! Kleding en schoenen moeten 100% bij elkaar passen. Wij laten u zien wat de trend is voor het voorjaar en de zomer van 2014!

Warme tinten

Naast de klassieke bruidsschoenen in crème of champagne zie je in 2014 steeds vaker natuurlijke tinten voorkomen. De kleuren die je nu vaak ziet zijn nude en tinten uit de natuur, zoals beige, olijftint of kaki. Deze kleuren zijn het meest geliefd!

Foto: Susanne Bauer

Romantische kanten  

Kanten stoffen staan hoog in de must-have lijsten van grote ontwerpers. Dit jaar zul je weer miljoenen bruidsschoenen zien met kant in licht room en witte tinten. Het geeft de bruidsjurk nog een extra vleugje van romantiek.

Foto: Edelweiss Boutique

Metallic en glanzend!                   

2014 is een goed jaar, de metallic tinten goud, brons en koper schitteren dit jaar nog meer dan ooit. In de komende lente en zomer show zie je: Zilver!! veel ontwerpers hebben alle vertrouwen in deze nieuwe trend kleur. Goud zie je terug als mooie glitter details. En wat helemaal nieuw is, is de kleur rosé goud!

Foto: ri.co

Slanke silhouette

De mooie lijnen in de damesschoenen zorgen voor slanke bruidsschoenen. En nu ook weer in kant en silhouette. Deze schoenen zijn erg vrouwelijk en zeer elegant. Niet alleen met hoge hakken, maar ook met een platte zool. Vaak zie je ze gecombineerd met een open rug met bandjes rond de hiel.

Voor de mooiste bruidsschoenen kunt u klikken op de onderstaande links!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie