Bruiloft naamkaarten geschreven met scrabble – DIY bruiloft

Scrabble is een van de klassieke spellen met letters geschreven op blokjes waarmee je woorden moet maken op een bord om zo punten te verdienen. Deze scrabble letters worden steeds vaker gebruikt als decoratie op bruiloften. Want zeg nou zelf, wie kent dit spel nou niet? Iedereen heeft het wel eens gespeeld op een gezellig familie avondje. De karakteristieke letters zullen zeker herkend worden door degenen die ooit jou concurrenten waren bij scrabble. Als het jonge paar er om bekend staat dat ze dit spel graag spelen, dan is het extra leuk en persoonlijk om het als decoratie te gebruiken voor de bruiloft.

Het hele alfabet sjabloom is gratis te vinden op fuzzimo.com. je kunt het afdrukken in elk foromaat en creatief gebruiken om de trouwzaal te versieren op heel veel verschillende manieren, bijvoorbeeld als naamkaartjes voor de gasten.

Bruiloft naamkaartjes gemaakt met scrabble. Bron: Creative Wedding

Tip

Je kan de formaat en de grootte van de letters zelf aanpassen aan jouw voorkeuren. Vergeet niet dat je de kleur wel moet aanpassen aan de decoratie stijl van de bruiloftzaal.

De uitvoering

De basis van de naamkaarten blijven hetzelfde, het is echter wel leuk om het met behulp van kleuraccenten, kant en linnen te versieren. Deze kaarten zullen deel uitmaken van de decoratie van de tafels, je moet er dus wel voor zorgen dat het goed samen combineerd met de rest van de tafel.

Bruiloft naamkaartjes gemaakt met scrabble. Bron: Creative Wedding
Bruiloft naamkaartjes gemaakt met scrabble. Bron: Creative Wedding

Er zijn vele manieren van het maken van deze letters. Je kan hiervoor zowel dubbel dikke plakband als karton gebruiken. Als u de laatste optie gebruikt dan zullen de letters de echte letterblokjes van scrabble nabootsen.

Bruiloft naamkaartjes gemaakt met scrabble. Bron: Creative Wedding

Het resultaat

De naamkaarten zullen zeker opvallen in de ogen van uw gasten, en zullen zeker herrinerd blijven door dat het zo orgineel is. Je kan dit idee natuurlijk ook gebruiken om de rest van de kamer mee te versieren. Ideëen voor het maken van deze letters met een romantisch tintje zijn altijd welkom als inspiratie voor andere jongen bruidsparen.

Bruiloft naamkaartjes gemaakt met scrabble. Bron: Creative Wedding

Ben je geïnspireerd door dit artikel en wil je direct aan de slag met decoratie bedrijven? Dan raad ik u zeker aan om te kijken naar: De party Decorateurs, De ballonnenkoning en Lichtbelevenis.

Heb je nog een leuk idee? Deel het dan hieronder.

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie