Bruiloftgasten: Ben jij verplicht iedereen uit te nodigen?

Het antwoord is nee! We zijn altijd sceptisch geweest als het om magie gaat. Ik heb persoonlijk nooit in die zakenmannen geloofd die uit het niets verschijnen, voor mij was het onzin, het waren praatjesmakers. Ik ben altijd zo geweest tot het moment dat ik mijn familie liet weten dat ik verloofd was. Vanaf dat moment veranderde alles en begreep ik de werkelijke betekenis van de magische krachten die ervoor zorgen dat mensen in een oogwenk in ons leven verschijnen.

Foto: De Grote Dag

Het was iets als in de film ‘Benjamin Button’, ooms en tantes, er waren veel, heel veel neven en nichten, ook die de veel ouder waren. En allemaal hadden ze verhalen over mijn jeugd en over hoe belangrijk ik was in hun leven. Het leek wel of ik in een nieuwe dimensie terecht was gekomen enkel en alleen door mijn stamboom. Iedereen vertelde me dat ze veel van me hielden en dat ik een uniek persoon binnen de familie was. Het was ongelooflijk totdat ik begreep wat de werkelijke reden was van dit alles: mijn bruiloft!

tumblr_n2kt2oYXNT1tsvbbno1_500

Wetenschappelijk gezien: als iemand aankondigt te gaan trouwen, schuiven de planeten op zo’n manier om een magnetische golf te creëren die op het DNA van ‘de hoofdpersoon van invloed is. Er wordt een aantrekkende pool voor het positieve genetische materiaal ontwikkeld en dat vormt een automatische aantrekkingskracht tussen iedereen die dit DNA deelt (Behalve als het om negatieve krachten gaat). Min of meer als een cirkel om diegene die gaat trouwen.

Kortom: iedereen wilt meedoen!

Het feit is dat je nooit iedereen gaat bellen voor je bruiloft, behalve als je het kind bent van iemand zoals de miljonairs Forbes, dan misschien wel. Het probleem is dat mensen niet begrijpen dat dit moment zeer intiem is. Het is een tijd waarin we omringd willen worden door mensen die daadwerkelijk een rol spelen in ons leven en we willen genieten van hun positieve energie en liefde op deze dag die zo een belangrijke betekenis heeft voor de rest van ons leven. Dat wil zeggen dat als er iemand enkel op zoek is naar een groot feest met gratis eten en drinken, zal die niet welkom zijn op de grote dag.

 

Veel van mijn familieleden begrepen dit niet en waren boos omdat ze niet waren uitgenodigd op mijn bruiloft. Maar goed als ze nooit in een rol hebben gespeeld in mijn leven, verandert er niets na de bruiloft. En ik? Ik ben niemand verloren, heb van elk moment genoten omringd door de mensen die belangrijk voor me waren. Een bruiloft vier je en bereid je voor met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Omring je dus met je geliefden op je bruiloft en voel je niet verplicht iedereen uit te nodigen!

Auteur: Eline Dabekaussen
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie