Carolina Herrera Lente 2014 Trouwjurken: Een natuurlijke inspiratiebron

Carolina Herrera Lente 2014 wedding dress

Er is iets door de lente dat designers bloemeren met romantiek en liefde. Carolina Herrera was geen uitzondering, en in haar Lente Trouwjurken collectie voor New York Bridal Fashion Week Spring 2014, haar creaties overdekken duidelijk de rest.

Carolina Herrera Lente 2014 wedding dress

In de natuur, rinkelen de lente bellen wanneer bloemen zich onthullen, wanneer het weer warm met een briesje lucht is, en het buitenleven meer levendig is.

In de trouw wereld, luid lente zich op talloze manieren: meer fantasievolle versieringen; kant, tule en organza worden gebruikt door de meter, en de jurken zijn over het algemeen meer flirterig en speels, in tegenstelling tot de zondeval ontwerpen, wanneer ze zwaar en dramatischer zijn.

Carolina Herrera Lente 2014 wedding dress
Carolina Herrera Lente 2014 wedding dress

Carolina Herrera is zeker gewaagd in de wereld van de kanten stoffen voor haar nieuwste lijn. Haar favoriet onder alle kanten stoffen is de prachtige en weelderige Chantilly Lace, die ze liefdevol heeft gekoppeld met zijden organza; een match made in heaven stof.

Carolina Herrera Lente 2014 wedding dress

De details die ze voor haar jurken heeft gebruikt waren meer betrokken voor dit seizoen, zoals we zagen in de uitgedoste en versierde lijfjes die betoverende waren. Carolina heeft geen middel onbeproefd gelaten, en heeft zelfs haar creativiteit en elegantie aan haar sluiers uitgebreid. Zijden linten en kralen heeft deze elegantie gestroomd.

Carolina Herrera Lente 2014 wedding dress
Carolina Herrera Lente 2014 wedding dress

Het is geen wonder dat de trouwjurk ontwerpers hun inspiratie uit de schoonheid van de natuur halen. De bloemen, de complexiteit en de pijn-staking creatie van dit alles heeft zich vertaald in het ontwerp van Carolina en we zijn er zeker van dat Moeder Natuur zelf jaloers zou worden.

Bekijk meer toga’s van Carolina Herrera’s Lente 2014 collectie en bekijk alle Lente 2014 bruids collecties rechtstreeks uit de start-en landingsbanen van New York Bridal Fashion Week in onze trouwjurken fotogalerij!

Wil jij ook al je eigen bruidsjurk uizoeken, bekijk dan deze fishes: Wizard´s Wedding Wonderland in Harlingen, Justin Alexander, Ladybird en meer…!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie