Ca’s Xorc Luxe Hotel: een exclusieve locatie voor je bruiloft in Mallorca

Ca's XorcMeer lezen “Ca's Xorc”
Ca's Xorc Boutique Hotel

Denk jij aan Mallorca voor je bruiloft? Dat verbaast ons niet, het is namelijk één van de mooiste locaties in Spanje en een grote favoriet bij vakantiegangers en toeristen uit Nederland.

In het noordoosten van het eiland, in het Tramuntana gebergte, vind je de perfecte locatie: Ca’s Xorc Boutique Hotel. Scroll verder naar beneden om te zien wat dit hotel je allemaal te bieden heeft.

Ca's XorcMeer lezen “Ca's Xorc”
Een koppel in het Ca's Xorc Boutique Hotel

In Ca’s Xorc, vind je alles wat je nodig hebt om je grote dag een succes te laten worden. Koppels die graag geholpen willen worden bij de organanisatie van de bruiloft, kunnen de bruidsdiensten van het hotel inschakelen. Dan ben je er tenminste zeker van dat je bruiloft naar wens zal verlopen.

Ca's XorcMeer lezen “Ca's Xorc”
Trouw ceremonie in het Ca's Xorc Boutique Hotel

Het is nu mogelijk exclusiviteit de verkrijgen en het gehele hotel af te huren waarmee je het trouwfeestje met je vrienden en familie nog persoonlijker kunt maken. Voor deze exclusiviteit is het nodig tenminste 50 gasten te laten verblijven in het hotel, in tegenstelling tot de 100 gasten die voorheen de regel was. Ca´s Xorc is de perfecte bestemming voor een rustige bruiloft onder de zon.

Ca's XorcMeer lezen “Ca's Xorc”
Een receptie in het Ca's Xorc Boutique Hotel

Het hotel ligt niet ver van de steden zoals Soller en Deía. De prachtige landschappen met de verfrissende bries geeft je gasten echt het gevoel dat ze ver weg zijn van alles.

Ca's XorcMeer lezen “Ca's Xorc”
De omgeving van het Ca's Xorc Boutique Hotel

Sóller is een mooie stad in Mallorca met een prachtige vallei en omringd door bergen. De haven heeft een grote keuze aan restaurants en is zeker de moeite waard te bezoeken.

Het is tevens mogelijk je gasten te verwennen met een etentje vooraf de bruiloft. In het geval je gasten eerder aankomen. Terwijl je gasten genieten van de omgeving en faciliteiten van Ca´s Xorc, kun je zelf wat extra tijd doorbrengen met je aanstaande en genieten van bijvoorbeeld de zonsondergang vanaf Mirador de Santa Catalaina voor de perfecte afsluiting van een romantische dag.

Ca's XorcMeer lezen “Ca's Xorc”
Zonsonderdag bij het Ca's Xorc Boutique Hotel

Het Ca’s Xorc luxe Hotel is de perfecte plek voor een intieme bruiloft op een exclusieve locatie, omgeven door de natuurlijke schoonheid van Mallorca. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Ca’s Xorc. De contactgegevens vind je onderaan het artikel.


Contact Ca’s Xorc
Meer over Ca’s Xorc
Email: stay@casxorc.com
Tel.: (+34) 971 638 280
Adres: Carretera de Deia, Km 56.1, Sóller, 07100

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie