1,2,3….en nog veel meer cocktailjurkjes op je bruiloft!

Meer lezen “”
Feestelijk rood cocktailjurkje. Fotocredit: Steps.nl

Een grote wens van veel bruidsparen is dat niet alleen zij feestelijk op hun grote dag verschijnen maar dat ook hun gasten letterlijk en figuurlijk alles uit de kast hebben getrokken om er mooi en feestelijk bij te lopen.

Meer lezen “”
Ceremony Dress Deeplake. Fotocredit: Steps.nl

Nederland is in dat opzicht nog niet echt een lang van toeters en bellen, maar hier is het steeds minder geaccepteerd dat mensen in hun afgetrapte jeans op een feest als een huwelijk verschijnen. De meeste van je gasten zullen het zelf ook leuk vinden om speciale kleding te dragen of een reden te hebben om iets leuks voor zichzelf te kopen.

Meer lezen “”
Reza Dress_Deep Lake Fotocredit: Steps.nl

Wil je er zeker van zijn dat je gasten weten dat jullie het op prijs stellen dat ze echt feestelijk voor de dag komen, dan is het handig om een dresscode in de uitnodiging te zetten. Als je het erg formeel vind om te spreken over tenue de ville of tenue de soiree is het de ceremoniemeester die kan aanstippen wat voor soort kleding jullie als bruidspaar op prijs stellen. Hiermee weten je gasten ook waar ze aan toe zijn en kunnen ze hun missie om de perfecte jurk te vinden starten.

Aster Dress_Mink Fotocredit: Steps.nl

Een aantal jaren geleden was er op televisie een serie: Julia’s Tango, over een aantal Nederlandse vriendinnen die in het Zuid-Amerikaanse Argentinie een bed & breakfast beginnen. In deze serie zie je de dames voorbij zwieren in feestelijke jurken die in de mondaine stad Buenos Aires niet misstaan. Deze jurken waren ontworpen door winkelketen Steps, die zichzelf vanaf toen compleet op de kaart heeft gezet als “the place to be” voor feestelijke, mooie en vooral ook zeer betaalbare jurken.

PerfectDress_Black Fotocredit: Steps.nl
Langoon-dress_cosmic Fotocredit: Steps

Steps heeft een speciale collectie gericht op bruiloften, met klinkende namen als invitation dress en ceremony dress. Maar eigenlijk zijn veel van de jurken uit hun collectie bijzonder geschikt voor een bruiloft of andere speciale feestelijke gelegenheden. Bijkomend voordeel is ook dat hun maten reiken van petite francaise tot gezond Hollands welvaren.

Meer lezen “”
InvitationDress_Black Fotocredit: Steps

Wil je je een echte diva wanen in een heuse designer outfit. Let dan de komende tijd op de zeer bijzonder collectie die Addy van de Krommenacker heeft ontworpen voor Steps. De eerste look van de ‘Addy for Steps Celebration Collection’ die de ontwerper
onthult, is zijn ultieme cocktail paillettenjurk; de Paola Dress. Voor alle liefhebbers van de cocktail jurk opletten geblazen dus!

Geen artikel van Zankyou missen? Volg ons dan op facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie