Coole stickers voor je trouwschoenen

Draag jij high heels onder je trouwjurk? Dan is de collectie van Liquid Heels ©  écht iets voor jou. Deze collectie bevat stijlvolle stickers waarmee je heel gemakkelijk zelf je trouwschoenen kunt pimpen. De grappige, lieve, ontroerende en hele toepasselijke trouwquotes geven een bijzondere en persoonlijke touch aan je trouwschoenen. Een echte must-have voor alle modebewuste bruiden!

Foto: Liquid Heels by Nozza

Voor welke schoenen?
De stickers zijn universeel en passen op alle schoenen van schoenmaat 34 tot en met 43. Ze zijn geschikt voor zowel leren als kunststof zolen. Voor een goede hechting is het wel belangrijk dat de zolen niet teveel reliëf hebben. De trouwquotes vallen het allerbeste op bij schoenen met een hakhoogte van 6 centimeter of meer, maar ook bij lagere hakken zijn ze een echte eyecatcher. Vergeet ook zeker je niet je trouwfotograaf in te seinen. De stickers leveren namelijk erg bijzondere plaatjes op!

Welke quotes zijn er?
Sommige quotes hebben dezelfde tekst op zowel de linker als de rechterschoen. Andere quotes starten op de linker en eindigen op de rechterschoen. De achtergrondkleur van de sticker is altijd lekker knallend, namelijk rood, fuchsia-roze of paars.

Foto: Liquid Heels by Nozza

Hoe werkt het?
De stickers zijn heel gemakkelijk zelf aan te brengen. In slechts 5 minuutjes creëer je jouw unieke paar trouwschoenen. Met behulp van een schaar en een scalpel (wordt bijgeleverd) volg je stap voor stap de aanwijzingen op de verpakking of bekijk je de instructievideo. In no-time heb jij een paar unieke schoenen.

Wees creatief!
Je kunt voor het standaardwerk gaan en de schoensticker gewoon recht afknippen. Niets mis mee natuurlijk. Maar als je zelf lekker creatief bent, kan je ook een kleine variatie aanbrengen door middel van curves, spikes, rondingen of hartvormen. Hoe meer eigen inbreng, hoe persoonlijker!

Liquid Heels by Nozza

Tip: De schoenstickers zijn natuurlijk ook het ultieme kado voor je modebewuste vriendinnen die op jouw bruiloft de rol van bruidsmeisjes op zich nemen.

Wil jij richting het altaar op een one-of-a-kind paar schoenen? Voor slechts €9,95 stuur ik je graag een setje naar keuze toe. Mail voor meer informatie naar info@nozza.nl

Deze post is geschreven door gastblogger Hellen Meijer. Deze creatieve en enthousiaste weddingplanner heeft een grote passie voor het organiseren van themabruiloften. Nieuwsgierig? Bezoek haar website: www.nozza.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie