Dans een spetterende openingsdans op Michael Jackson

Kies Michael Jackson voor je spetterende openingsdans

Wat is er leuker dan je gasten op je trouwfeest trakteren op een spetterende openingsdans? Nou vooruit, waarschijnlijk kan je hubbie wel iets leukers bedenken, maar jij droomt er natuurlijk al jaren van: dat ene moment, jullie met z’n tweëen in de spotlights, al je familie en vrienden om je heen. Aaaah… Nu alleen je  aankomende man nog overtuigen. En laten wij daar nou net dé truc voor hebben. Stiekem hebben we allemaal de pasjes van Michael Jackson geoefend voor de spiegel, met een haarborstel als microfoon. En ook al durft hij het niet toe te geven, wedden dat jou man ook wel eens ´moonwalkend´ door zijn slaapkamer heeft gedanst? En dat hij het wel ziet zitten om zich een paar minuten de The King of Pop te wanen?

Met een breed scala aan liedjes, is er op iedere bruiloft wel plaats voor een Michael Jackson song. Ga je voor een zwoele, sexy dans met  You are not allone, of toch liever een dans op de catchy beat van Billy Jean? Dus… laat zien dat die uren voor de spiegel niet voor niks zijn geweest en kies MJ voor je openingsdans! Bekijk deze leuke filmpjes voor inspiratie.

1) Check de witte gympen van de bruid! Surprise element vanaf 1.29.

2) Jack Johnson gaat over in Michael!

3) Michael Jackson medley, gezellig met alle bruidsmeisjes en getuigen!

Bruiloft Jouw Pagina

 

Trouwkaarten startpagina

 

 

 

 

http://trouwen.ateb.nl/trouwen.html

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

Edyta Zankyou
30 dec 2011

I love the dress from the first movie!!!

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie