De 10 leukste en mooiste trouwlocaties van Noord-Brabant

's-Hertogenbosch, de hoofdstad van Noord-Brabant - Foto: Tambako (via Flickr)

Het vinden van een leuke, bijzondere trouwlocatie in deze provincie is geen lastige opgave. In Brabant is men dol op een feestje en dat zie je terug in het grote aanbod van feestlocaties! Naast het aanbod in de stedenrij Breda, Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch zijn er ook talloze kleine en intieme trouwlocaties in de regio.

Boshuys
Sprookjesachtige en Idyllische hoeve het Boshuys. Foto: Hermitage Boshuys

1. Boshuys Hermitage

Trouwen in een sprookjesachtige omgeving? Boshuys Hermitage is ontworpen door Anton Pieck en een zeer pittoreske, idyllische hoeve. Op deze locatie in Oisterwijk kun je nog onvervalst genieten van Bourgondische gastvrijheid.

Safari park Beekse Bergen
De liefde bloeit op in het safaripark - Foto: Arend Vermazeren

2. Safaripark Beekse Bergen

Wil je een beestachtige bruiloft? Geef elkaar dan het ja-woord tussen de leeuwen of de chimpansees. Het safaripark kent wel 101 Afrikaanse mogelijkheden om er een sfeervolle dag van te maken.

Villa de Vier Jaargetijden
Luxe en oude Villa: de Vier Jaargetijden

3. Villa de Vier Jaargetijden

Een prominente locatie in hartje Tilburg. Of je nu voor klassiek of trendy kiest: de mogelijkheden zijn hier werkelijk eindeloos. Trouw in de Franse beeldentuin of in de balzaal en geniet!

Kapellerput
Wauw: trouwen in een boomhut! - Foto: Conferentiehotel Kapellerput

4. Conferentiehotel Kapellerput

Kapellerput is een moderne omgeving waarin kunst en de pracht van de natuur elkaar afwisselen. Op dit landgoed in Heeze kun je trouwen in de KABAN: geef elkaar het ja-woord in de boomtoppen.

 

't Strandpaviljoen Vught foto van bovenaf

5. ‘t Strandpaviljoen Vught

Trouwen op het strand in Noord-Brabant? Dat is mogelijk in Vught: aan de ene kant de bosrand en aan de andere kant een prachtig gelegen terras aan het water. Naast de huwelijksvoltrekking kun je hier ook terecht voor onder meer een fotoreportage en een feestavond.

Grand Theatre Breda
Trouwen met een hartjesthema - Foto’s: Grand Theatre Breda

6. Grand Theatre

Het Grand Theatre is een juweeltje in het centrum van Breda. In 1921 geopend als theater voor toneel- en filmvoorstellingen en sinds 2011 te gebruiken als trouwlocatie met een capaciteit voor wel 1.000 gasten!

Philips Stadion
Philips Stadion, ook voor bruiloften!

7. Philips Stadion

Ben je een echte voetbalfanaat? Trouw dan op de middenstip of in de exclusieve kleedkamer van het Philips Stadion  in Eindhoven. Leuk in combinatie met een PSV Stadiontour voor je gasten en een exclusieve fotoreportage achter de schermen.

8. Mauritshuis Willemstad 

In het pittoreske vestingstadje Willemstad kun je zowel trouwen als dineren als feesten. Ook populair in combinatie met een burgerlijk huwelijk in de Basiliek van Oudenbosch.

Dubbelzinnig, trouwen in de kerk?! - Foto: Orangerie

9. Orangerie

De Sint Josephkerk in ’s-Hertogenbosch is omgetoverd in een trouwlocatie: de stijlvolle Orangerie. De prachtige muurschilderingen en subtiele decoraties zorgen voor een onvergetelijke sfeer.

10. Kasteel Bouvigne

Van maandag tot en met vrijdag kun je trouwen in Kasteel Bouvigne te Breda. Met een open haard, glas-in-loodramen en antieke meubels is dit een trouwlocatie met een rijke geschiedenis.

Bekijk al onze locatietips. En wil je niks meer missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie