De 3 bff’s van de bruid, wie zijn ze?

De organisatie van een bruiloft lijkt eindeloos: kleding, accessoires, locatie, menu, genodigden… Details, details en nog meer details! Er zijn veel beslissingen die genomen moeten worden. Maar wie is jouw bondgenoot bij het nemen van al deze keuzes? Voor de emotionele ondersteuning zijn, vanzelfsprekend, je vrienden en familie erg belangrijk. Maar als het op feitjes en details komt, op wie kun je dan bouwen? Wie zijn de onvervangbare, professionele best friends forever van de bruid?

Credits: Alexandra Vonk Photography

De fotograaf

Wanneer de grote dag over is, de jurk weer in de kast hangt, en de taart op is, zijn de enige herinneringen je geheugen en de bruidsfoto’s die de fotograaf heeft geschoten. Momenten van de bruiloft die je over en over zou willen beleven, en met een goede fotograaf kan dat! Hierom is de fotograaf zeker één van de drie BFF’s van de bruid, jouw echte bondgenoot. Vertrouw op hem, stel hem vragen en laat weten wat jullie wensen zijn.

Wij raden aan een fotograaf te kiezen die je vertrouwen geeft, waar je de stijl van bewondert en bij wie je je op je gemak voelt. Denk ook na over of je een korte film van je bruiloft wilt, om een nog levendiger beeld te krijgen van jouw prachtige dag.

Bekijk onze selectie van de beste fotografen uit: Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Overijssel en Limburg!

Credits: Dario Endara Photography

De ontwerper

De bruidsjurk. Hét kledingstuk wat jou in het middelpunt zal zetten op jouw grote dag. Het kledingstuk dat vele bewonderende blikken aantrekt. Hierom is het kiezen van de jurk ook een van de hoofdtaken van de voorbereiding. En ook om deze reden is de ontwerper of de winkel waar je de jurk koopt ook een van je beste vrienden. Hun team van professionals helpt je met het kiezen van de jurk die het beste bij jou en je persoonlijkheid past.

Credits: Melike Doganbas

De visagist

Alle vrouwen willen zich mooi voelen op hun trouwdag En om je natuurlijke schoonheid te benadrukken is de perfecte persoon hiervoor dan ook je visagist en kapper. Een vriendin die je echt niet mag missen! Er spectaculair uitzien, dat is wat jij wilt en dat is wat zij kunnen bereiken. Deze professionals verbeteren je schoonheid waardoor je je als een echte prinses zullt voelen. Als je nog niet weet voor welke stijl je wilt gaan, kijk dan eens naar de trends van dit seizoen!

Bekijk ook: Beautytips van 3 topvisagisten voor jouw droomdag!

Credits: Meral Soydas Photography

De steun van deze professionals: De fotograaf, de ontwerper en de make-upartiest is van ongekend belang bij de aanloop naar de bruiloft. Met deze drie BFF’s wordt jouw bruiloft perfect, ze zijn de kersjes op de taart. Wie zijn jouw andere best friends?

Auteur: Sherita Jager

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie