De beeldschone bruiloft van Alex en Inge in Overijssel

Daar is Inge! - Foto: iSi Fotografie

Ontmoet Alex en Inge: een vrolijk en jong bruidspaar, woonachtig in Borne. Het was even zoeken naar de trouwlocatie van hun dromen maar gelukkig: zo’n 40 kilometer verderop in Ommen vonden zij een prachtig wit landgoed. Dit sloot perfect aan op het thema wat zij voor hun bruiloft bedacht hadden, bestaande uit roze, wit en rozen. Het thema is verwerkt in het bruidsboeket, de bloemenvaasjes op tafel, petit fours, corsages, give aways en het snoepbuffet van de avond. Geniet mee van de betoverende foto’s gemaakt door Indra Simons, iSi Fotografie.

De bruid maakt zich klaar - Foto: iSi Fotografie

 

Thema: roze, wit en rozen - Foto: iSi Fotografie
Bruidegom Alex - Foto: iSi Fotografie
Het Laer op de achtergrond - Foto: iSi Fotografie
Spannend: de ceremonie - Foto: iSi Fotografie

Na de reis vanuit hun huis in Ommen ging de bruiloft van start met de ceremonie. Een persoonlijk tintje en de stralende zon zorgden voor veel onvergetelijke momenten. Gelukkig stond iSi Fotografie klaar om zoveel mogelijk  van deze momenten te vangen met haar camera. Na de ceremonie konden de gasten smullen van een high tea op de veranda. Toen ineens de regen stopte na de high tea pakten Alex en Inge hun kans de duiven los te laten. Inge’s bruidsjurk is van Demetrios, gekocht bij Beijer Besselink. Na het passen van slechts vijf jurken had ze haar perfecte “prinsessenjurk” al te pakken. Wauw!

Tortelduifjes...? - Foto: iSi Fotografie
Samen op het landgoed - Foto: iSi Fotografie
Bruid op de boot - Foto: iSi Fotografie
Schuitje varen, taartje eten - Foto: iSi Fotografie

Voor Alex en Inge was het erg belangrijk dat niet alleen zij, maar ook de gasten de dag van hun leven zouden hebben. Daarom hebben zij er voor gekozen om de hele trouwdag te laten plaatsvinden op Landgoed het Laer . Het landgoed ademt romantiek uit en zeg nou zelf: wie droomt er niet van om op zo’n prachtplek te trouwen? Om er voor de gasten een ontspannen dag van te maken werd een boottochtje over de Vecht georganiseerd, bij Rederij Peters. Als verrassing werd de bruidstaart op de boot aangesneden.

Foto: iSi Fotografie
Foto: iSi Fotografie
Foto: iSi Fotografie
Foto: iSi Fotografie

De trouwdag gaat verder met een heerlijke barbecue en een feest voor alle avondgasten. Ook dit werd door het bruidspaar tot in de puntjes verzorgd met fakkels bij de oprijlaan en ontvangst door een lakei. Aan alle sprookjes komt een einde en zo ook aan deze bruiloft. Na het afsteken van vuurwerk en het uitdelen van snoepzakjes ging iedereen vervuld van romantiek en heerlijk relaxed naar huis. Zoals Inge ons schreef “Een dag om nooit te vergeten en als we het over mochten doen, zouden we precies hetzelfde weer doen.”

Bekijk ook de herfstreportage van iSi fotografie!


Neem contact op met iSi weddings
Website : www.isiweddings.nl
Tel. :  + 31  6 – 48 46 00 31
Email : info@isiweb.nl

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie