De beste catering services voor je bruiloft in Noord-Holland!

Bij het organiseren van een bruiloft is er één onderdeel dat misschien wel de meeste zorg en voorbereiding vereist: de catering. Hoe fijn zou het zijn als je deze taak aan iemand anders zou overlaten? Iemand die een expert is in het gebied van Food & Beverages? Hierom geven wij je de beste catering services in de omgeving Noord-Holland!

Mobile Streetfood

Mobile Streetfood is niet voor niets een van de winaars van de Zankyou International Wedding Awards in de categorie catering, ze bieden kwaliteit en helpen mee om de grote dag onvergetelijk te maken. Als jullie niet gaan voor het standaard buffet of hapjes idee zijn jullie bij Mobile Streetfood aan het juiste adress! Er is een ruim assortiment aan mogelijkheden, van authentieke pizzabakkers tot huisgemaakte soepen uit de veldkeuken. Mobile Street Food staat voor transparantie, in prijsafspraken en voorwaarden. Geen onduidelijke offertes maar snel, accuraat en meedenkend. Mobiele catering voor ieders budget!

Foto: Mobile Streetfood
Foto: Mobile Streetfood

Perfect Catering

Met een enorme liefde voor koken, passie voor service en jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende restaurants zit je voor jouw bruiloft bij Perfect Catering op het goede adress. Perfect Catering streeft naar de beste service en het gebruik van kwalitatief hoogstaande producten. Het team van Perfect Catering houdt zich dagelijks bezig met de ontwikkeling in de food & service sector, hierdoor wordt iets unieks en moderns geserveert! Ga voor overheerlijke sashimi of laat je verassen door de ‘tacos & tequila’!

Foto: Perfect Catering
Foto: Perfect Catering
Foto: Perfect Catering
Foto: Perfect Catering

À Matter of TASTE

Met al ruim dertig jaar ervaring is ‘À Matter of TASTE’ een perfecte cateraar voor jullie bruiloft. Het assortiment loopt van mierzoete cupcakes, een geweldig meergangendiner tot de borrelhapjes op uw feestavond. Jullie en de gasten worden verrast door de gerechten, smaakcombinaties en de creatieve presentatie ervan! De catering wordt aangepaast naar jullie wensen en alles zal binnen het thema vallen, jouw wensen komen uit!

Foto: À Matter of Taste
Foto: À Matter of Taste
Foto: À Matter of Taste
Foto: À Matter of Taste

Sean Catering

Chef-kok Dave Hurkmans van Sean Catering wilt zijn gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Op authentieke wijze maakt hij de lekkerste gerechtjes, amuses, diners en hapjes. Met als basis de Franse keuken, werkt hij bij Saen uitsluitend met dagverse producten. Zijn creativiteit staat hoog aangeschreven. Over zijn liefde voor het vak, gastronomie en gastvrijheid vertelt hij je graag persoonlijk. Op je trouwdag wil je graag genieten van het eten en een smaak beleving bieden aan je gasten, bij Sean Catering weten ze precies hoe ze dit moeten doen!

Foto: Sean Catering
Foto: Sean Catering
Foto: Sean Catering
Foto: Sean Catering

BUSKRUID

Een Foodtruck op je bruiloft? Een origineel, economisch en gastronomisch idee! Veel bruidsparen gingen jullie voor en kozen voor deze trend. Vanuit een omgebouwde brandweerbus serveert BUSKRUID verse gerechten op locatie. Bij BUSKRUID draait het om genieten van écht eten. Geen fratsen maar ambachtelijk bereide gerechten van verse producten! Voor jouw bruiloft wordt een passend menu samengesteld, van alleen soepen, salades, broodjes, hapjes en drankjes tot een volledige lunch of diner.

Foto: BUSKRUID
Foto: BUSKRUID

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie