De beste ideeën voor de viering van jullie eerste jubileum!

Ben je binnenkort één jaar getrouwd? Je bent vast van plan het te groots te herleven. Dit jaar was namelijk een van de bijzonderste van je leven, met alle nieuwe dingen die bij het huwelijk horen! Herleef dit jaar, alle 365 dagen sinds jullie bijzondere dag, door middel van een fijne viering. Hoe kun je dit jubileum het beste en zo origineel mogelijk vieren?

Buiten een standaard weekendje weg in een fijn ver oord om even te ontsnappen van de dagelijkse routine, zijn er andere manieren om deze speciale dag te vieren. Verras je partner met een van deze ideeën, en ook deze dag wordt een dag om nooit te vergeten!

Foto: Meral Soydas

Beauty en gezondheid

Over het algemeen zijn mannen minder alert op hun uiterlijk. Maar of je man zich nu wel of niet graag verzorgt, een spa of ontspannende massage wordt door zowel de oermannen als de metroseksuele mannen zeker gewaardeerd! Of ga voor het partnerpakket, waarbij jullie tegelijkertijd worden verwend door de beste masseuses. Ga voor een avond of dagje, of maak er een weekend van met een overnachting in een luxe suite. Je kunt het zo compleet maken als je zelf wilt, want onthoud: je eerste jubileum, vier je maar één keer!

Jullie eigen muziek

Muziek raakt je tot in je hart, en brengt altijd herinneringen naar boven. Jullie openingsnummer kennen jullie waarschijnlijk van voor tot achter, speel de liedjes van jullie bruiloft af en je zult weer helemaal in de wolken zijn! Bij Zankyou hebben wij een ruim assortiment aan muziek leveranciers voor jullie bruiloft, gaan jullie voor een DJ of toch voor een wat rustigere band?

Bekijk ook: de meest spectaculiere choreografie van dit bruidspaar als openingsdans!

Herleef de avond

Misschien zijn jullie sinds jullie huwelijksreis niet meer samen op stap geweest. Zoek een restaurant waar je het banket en de avond van de bruiloft kan herbeleven. Diner op een luxe plek, een bijzonder restaurant. Een boomhut, op de heide, op het strand of in een toren, een rozentuin of een landgoed. Een diner dat net zo bijzonder is als de avond van jullie bruiloft, maar dan intiem met z’n tweeën. Je kunt het je zo gek niet bedenken, zolang de locatie maar uitmuntend is, net als de locatie van jullie viering één jaar geleden.

Foto: De Kievit Bruiloften

Een feest voor iedereen

Een andere manier om jullie jubileum te vieren, is door het in het gezelschap van vrienden te vieren. De vrienden die aanwezig waren op de bruiloft, en degenen die het helaas niet konden maken. Als het zomer is, kies dan een mooie tuin uit – je eigen tuin of op een chic landgoed misschien-, zorg voor een partytent en versiering en laat het feest maar beginnen! Met professionele catering heb je voor de rest geen omkijken meer naar het feest. Heerlijke hapjes en drankjes worden verzorgd, en jij hebt geen stress vooraf – net als één jaar geleden – of zorgen om het feest.

Een romantische reis

Wij willen jullie deze klassieker niet onthouden, omdat het toch echt ook wel een perfect idee is. De originaliteit hangt af van de bestemming en het soort reis. Verwen jezelf, ontsnap even van de routine en herleef de luxe van jullie huwelijksreis. Jullie kunnen zelf een fijne bestemming zoeken of een reisbureau vragen de perfecte reis samen te stellen. Lees ook: De perfecte huwelijksreis voor jullie twee, 5 opties!

Foto: Lera Fotografie

Met deze ideeën kun je er zeker van zijn dat het jubileum een onvergetelijke wordt. Kies elk jaar een bijzondere manier om jullie huwelijksdag te vieren en je zult zien dat de liefde blijft bloeien als op de dag van het jawoord.

Bekijk ook: Het aandoenlijke jubileum van een 60-jaar getrouwd stel!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie