Zankyou’s accessoires suggesties voor de 2016 bruid!

Ze zeggen dat de jurk de bruid kiest en niet andersom. Misschien was dat bij jou ook het geval. Je zag jouw jurk hangen en het was liefde op het eerste gezicht. En toen je de jurk voor het eerst aanzag, wist je het, dit wordt mijn bruidsjurk. Maar bij een tweede passing zie je dat er nog iets mist, een detail, een accessoires, om de jurk af te maken.

Dan wordt het tijd om te zoeken naar wat er nog mist. En in dit geval, kun je wél zelf kiezen. De juiste accessoire kan van alles zijn: Een sluier, een tiara, een hoofddeksel, een riem of een paar handschoenen, of misschien wel een stola of één prachtsieraad. Heb jij al besloten waar je de nadruk op legt?

Credits: Dario Endara Photography

De schoenen

Je bruidsschoenen hoeven echt niet verborgen te blijven onder je trouwjurk. Laat ze zien. En hét moment van fame is als je het altaar op loopt! Neem elegante stappen en laat je mooiste pumps zien. Een bezet paar hakken is de meest bekende accessoire van de jurk. Meestal zijn de hakken bezet met mooie stenen en andere glitterdetails. Hakken zonder plateauzool zijn het meest elegant, en als het budget het toelaat doen een paar schoenen van topdesigners als Jimmy Choo of Louboutin het altijd goed. Wat je ook kiest, laat de hakken stralen: Ga voor glitters of voor een gekleurd paar –blauw bijvoorbeeld- om de jurk nog een beetje spanning mee te geven. Bekijk ook ons artikel met de verschillende stijlen in bruidschoenen van 2016.

Credits: De Kievit Bruiloften

De sluier

De schoonheid van de bruidssluier ligt niet per se in de lengte, maar in de kwaliteit, het kantwerk en de afwerking. Bovendien geven de zachte strelingen van de sluier op je schouders een extra gevoel van vreugde en opwinding.

De riem

Riemen zijn een echte must-have geworden en helemaal geïntegreerd in de bruidsmodewereld. Eenvoudige jurken worden elegant en krachtig met een prachtige riem en jurken die een die overloop bij de rok hebben krijgen een subtiele breking. Trendy riemen worden bezet met koraal en kleine kristallen om de taille te laten stralen, maar altijd zonder de lengte van de jurk te breken.

Credits: Muruelle Oldenburger

Sieraden

Sieraden moeten met veel precisie gekozen worden want het is zonder meer dé kers op de taart, de laatste strook voor het schilderij af is. Let op dat je het niet overdoet: Familieparels of een paar kleine antieke oorbellen zijn vaak meer dan genoeg.

De lingerie

Het laatste sprankelpunt van de hele dag gaat naar de lingerie. Als deze goed gekozen wordt maakt het de bruid niet alleen onweerstaanbaar overdag én ‘s nachts, maar helpt het ook de goede kanten naar boven te halen en de pasvorm van de jurk te versterken. Zeg ja tegen traditionele witte lingerie, of ga voor een mooie nude-kleur.

Credits: Fotografie Plus

Toekomstige bruiden: Sta jezelf toe om voor luxe details te kiezen want het is het écht waar: De mooiste herinneringen zitten vaak in de details!

Inspiratie nodig wat betreft de lingerie voor jouw bruiloft? Bekijk dan de beste trends in bruidslingerie!

Auteur: Sherita Jager

 

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie