De mooiste bruidsjurken in herfstkleuren

Meer lezen “”
Vera Wang Bridal 2013, in zwart en bruin

De zomer lijkt inmiddels al weer eeuwen geleden.. Jammer maar ook fijn, want nu breekt de tijd aan van de stijlvolle hersft- en winter bruidsjurken. Om mee te gaan met de seizoenen zijn er prachtige bruidsjurken en haute couture in de kleuren van het najaar. Saai en somber? Nee, allerminst; met de juiste herfst make-up en accessoires juist stijlvol, elegant en supervrouwelijk!

Meer lezen “”
Super vrouwelijk in bruin en koper. V.l.n.r.: Caroline Herrera Bridal, Oscar de la Renta, Pronovias

 

Als tegenstelling tot de donkere, zwaardere kleuren, wordt er vaak gebruik gemaakt van hele lichte, zachte stoffen. Tule, voile, satijn, organza en kant zorgen ervoor dat ook de herfstcollecties van bruidsmode de chique en zachte uitstraling hebben die de meeste bruiden zoeken.

 

Meer lezen “”
Klassiek en elegant in navy blue. V.l.n.r.: Elie Saab, H! Bridal en Alice+Olivia

 

Met donkere kleuren is het lastiger om verschillende kleuren te combineren, dan met bijvoorbeeld een witte jurk en gekleurde schoenen. Voor de bruiden die in de herfstkleuren toch ook een funky stijl willen, kunnen terecht bij verschillende ontwerpers die zwart of bruin combineren met felle kleuren als paars en turquoise. Daar kunnen dan wel weer felle hakschoenen of accessoires bij!

 

Meer lezen “”
Funky bruidsmode voor het najaar, van Albert Yanuar Bridal.

 

Ook voor de gasten van de herfstbruiloft zijn er trouwens prachtige outfits in deze kleuren!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie