NL Login
NL

De bruidsmake-up trends van 2013: Fairytale, Natural of Krachtig

Elie Saab Catwalk show 2013

Het jaar 2013 staat helemaal in het teken van vrijheid. Je kan volledig de bruid zijn die je wilt zijn. Of je nou voor een dramatische look wilt gaan of een meer traditionele maakt niets uit, want de trend van 2013 is om jezelf te zijn.

  • Fairytale look

De focus voor 2013 ligt wel op de gave huid. De look is hierbij niet belangrijk, zolang je huid maar verzorgd is. Er zijn dan ook veel verzorgingsproducten die je zullen helpen om de natuurlijke schoonheid een handje te helpen. Op de catwalk show van Elie Saab zagen we modellen met een prachtige huid die geaccentueerd werd door roze lippen. Laat je inspireren door deze look en begin ruim op tijd met het verzorgen van je huid om klaar te zijn voor jouw grote dag.

Foto Janisann.com. for unielle courture
  • Natural Look

De bekendste make-up trend is de natural look, maar tegenwoordig lijkt dit niet meer genoeg en willen we eruitzien alsof we helemaal geen make-up dragen. Niks mis daarmee, maar je moet wel rekening ermee houden dat heel weinig make-up nauwelijks te zien zal zijn op de foto. Hierdoor kan je er bleek uitzien op de trouwfoto’s. Dat is natuurlijk ook niet de bedoeling dus probeer producten te gebruiken die jouw mooie huid accentueren in plaats van een pannenkoeken laag creëren of je er bleek uit laten zien. Een goed voorbeeld van een foundation is BB cream: de laatste trend op dit gebied. Makkelijk aan te brengen en je kan zelf de dikte van de laag bepalen.

Vera Wang catwalk show 2013
  • Krachtige look

De tegenpool van de traditionele bruid is de kleurrijke Vera Wang bruid. De laatste show van Vera Wang stond in het teken van kleur, niet te verzorgd haar en bijpassende stoere make-up. Zware wenkbrauwen en duidelijk opgemaakte ogen stonden centraal in deze ultieme fashionista look.

Een trend die in dezelfde categorie past als Vera Wang is de Audrey Hepburn geïnspireerde look. Voor 2013 zijn de ogen uitdagend en krachtig: meer donkere eyeliner en langere wimpers! Om de look niet te dramatisch te maken kan je kiezen voor een simpel elegant kapsel die we hebben gespot op de catwalk van Franc Sarabia.

Franc Sarabia catwalk show 2013

Ben je van plan om zelf je make-up aan te brengen voor de bruiloft, maar twijfel je over de look? Schrijf je in voor een make-up workshop en kom erachter wat jou het beste staat, daarnaast kan je ook wat nieuwe kennis opdoen wat altijd handig is. Laat je vooral niet ontmoedigen, want iedereen kan zijn eigen make-up aanbrengen op een mooie manier! Het beste voorbeeld is Kate Middleton, de prinses van Engeland, die ook zelf haar make-up heeft gedaan voor haar bruiloft. Ze zag er natuurlijk en mooi uit op de bruiloft, maar dat heeft ze niet in een dag geleerd. Oefenen baart kunst, dus begin er op tijd mee!

Wat ga jij doen met je make-up en haar op je trouwdag? Wij zijn benieuwd! Deel je ideeën en/of foto’s op het Zankyou Forum. Vertaald door: Madina


Guest blogger: Katie is visagiste en hairstyliste, komt uit de UK en heeft veel ervaring met het stylen en opmaken van bruiden.

Ben jij ook een expert op het gebied van bruiloften en wil je voor Zankyou schrijven? Neem contact met ons op.

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie