De bruiloft van de toekomst? Hoe Instagram jullie trouwalbum nog mooier kan maken!

Natuurlijk, Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder het Internet. Niet op ons werk, zelfs in ons privé-leven en ook in het licht van de bruiloft is het internet in vele momenten een handig hulpmiddel: Of het nu is in het vinden van jouw droom trouwjurk, wedding planners en fotografen, met een klik, kunnen we alles vinden voor onze bruiloft. Daarnaast hebben we echter nog een ander groot hulpmiddel ontdekt dat je bruiloften nog leuker en creatiever maakt: Instagram! Hoe? Wij laten het je zien!

Credits: Shannon Collins, Jacqueline Henderson en Julia Engel

De trendy app Instagram toont foto’s uit de hele wereld, van de trends in lifestyle, moderestaurants of zelfs bruiloften. Bruiden kunnen zich vooral laten inspireren door de duizenden foto’s van andere gebruikers bij hun keuze voor de trouwjurk, styling en decoratie - want elke dag is er iets nieuws te ontdekken!

Credits: cameramirage

Maak een speciale pagina voor je bruiloft

Of je nu een grote of kleine bruiloft aan het plannen bent, maak er een originele viering van met een unieke bruiloft pagina op Instagram – tot de voorbereidingen, de bruiloft en de pret na de bruiloft. Dit kan een referentiepunt zijn voor alle bruiloftsgasten om het vanaf het allereerste begin al deel uit te maken van jullie grote dag. Al zoveel jonggehuwden kregen met meer dan 11.000 volgers op hun unieke pagina, zelfs na de bruiloft was het een inspiratie bron voor andere jonggehuwden.

Credits: The Wedding day

Instagram als een praktische planning-tool

Iedereen is op zoek naar inspiratie voor zijn eigen bruiloft, dus werp een blik op Instagram! Via hashtag “Wedding” of gebruikers met een bruiloft gerelateerde tag vindt je inspirerende foto’s. Sla je favoriete foto’s op via een screenshot en zet ze in een Porfolio op je computer of smartphone.

Credits: chauveau

Op de laatste avond voor de bruiloft…

Nu wordt het serieus en ook via Instagram, moet u de anticipatie van uw bruiloft gasten verhogen om het te vieren: Bericht Impressies van de locatie, de taart, het buffet en laat zien wat jullie allemaal georganiseerd hebben! En voor de vergeetachtige bruiloft gasten, het zou niet eens een slecht idee zijn als je de locatie te koppelt aan een aantal foto’s om te laten zien waar de locatie is – zodat de bruiloftsgasten toegang hebben via een pin op de locatie en met Google Maps kunnen navigeren naar de bruiloft.

Credits: mauricio maenza

De trouwdag

En nu komt het moment waarop jullie bruiloft een Instagram bruiloft is: Animeer je bruiloft gasten op de bruiloft zelf en leg het vast voor Instagram! Plaats een hashtag naar jullie bruiloft pagina zoals: #JuliaundMarkosagenJA!!

Het voordeel van dit soort trouwreportages is dat je de bruiloft ook achteraf ziet uit de gekste perspectieven – bekijk de dag na jullie bruiloft, hashtag en tada, en daar zijn de foto’s van jullie familie en vrienden die allemaal een eigen speciale , nieuwsgierig bruiloftselfies hebben geschoten – Top voor het bruiloft album!

Credits: PH: Sweet Little Photographs
Credits: merydelu

Bruiloft decoratie en Instagram

Net als de fusie van Internet & bruiloften? Hoe zit het met het gebruiken van het thema Instagram in de decoratie van je bruiloft? De foto’s die je al hebt gemaakt op voorhand voor de bruiloft planning en op Instagram hebt geplaatst kunnen dienen als decoratie van je candy bar en bedrukt met het stijlvolle Polaroid-stijl geeft het je bruiloft op hetzelfde moment een vleugje vintage!

Of maak een enorme collage op canvas waarop je jullie eigen persoonlijke pad naar het altaar vertegenwoordigen met snapshots – dit vinden bruiloftsgasten altijd zeer interessant! Het zou ook geweldig zijn, als je een smartphone printer kunt organiseren voor je bruiloft gasten, voor de volgende fase van de Photo Booth Generatie: De bruiloftsgasten maken hun eigen foto en printen zelf, zo vaak en lang als je wilt! Liefdevolle foto’s en de groeten van de bruiloft gasten!

Credits: Diez en Bordons

En als je nog wat extra hulp kunt gebruiken voor het plannen van jullie moderne bruiloft, raadpleeg dan onze deskundigen uit de database of volg ons op Instagram.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie