De Catwalk van Pronovias 2016 live bij Zankyou!

De Barcelona Bridal Week is een van de belangrijkste bruidsmode catwalks wereldwijd en voor de bedrijven die deelnemen aan de live walk. Een van de bekendste merken en meest ervaren, is ongetwijfeld Pronovias. Daarom willen wij graag deze live walk laten zien op Zankyou, een spectaculaire catwalk.

Pronovias desfile

Dit prachtige merk slaagt er altijd weer in om ons te verrassen niet alleen door hun adembenemende trouwjurken, maar ook de top locatie waar de presentatie word gehouden. Dus als je meer wilt weten over de details van wat er zal gaan gebeuren op de live catwalk. Mis het dan niet op 8 mei om 20:30 uur bij Zankyou.

Zet de datum en tijd in uw agenda en bekijk met ons de prachtige live walk van Pronovias. U zult niet teleurgesteld worden! Bekijk nu ook de prachtige 2017 collectie van Pronovias!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie