De coverband Feest der Liefde zorgt voor de perfecte muziek op jullie bruiloft!

Eline Stoffer - http://livelypicture.blogspot.com/Meer lezen “Eline Stoffer - http://livelypicture.blogspot.com/”
Coverband Feest der Liefde - Foto: Eline Stoffer

Marjet, manager en designer van de coverband Feest der Liefde, vond de bandjes die ze op bruiloften zag spelen maar niks. Marjet: “Kleed jij je bruiloft helemaal mooi aan, komt er een band spelen die er qua kleding niet uitziet. Hebben ze allemaal wat anders aan, niet nagedacht over hun styling, nou ja, het is een rommeltje. Bovendien weet je nooit of de muziek écht goed is. Ik heb het meer dan eens meegemaakt op bruiloften dat de band of de DJ muziek draait die niet over de liefde gaat. Of dat ze gewoon muzikaal niet goed zijn. Dat heeft absoluut invloed op de sfeer van jouw grote dag! Dat kan gewoon niet op je bruiloft, dat moet en kan anders dacht ik bij mezelf.

3PicMonkey CollageMeer lezen “3PicMonkey Collage”
Coverband Feest der Liefde - Foto: Eline Stoffer
  • Hoe heb je het aangepakt?

Mijn man, Stephan, is professioneel muzikant. Hij is drummer en de bandleider van de band Feest der Liefde. Samen met William, Pieter en Chris vormen ze de coverband Feest der Liefde. William is zanger, akoestisch gitarist en pianist, Pieter is de bassist en Chris is gitarist. Het zijn niet zo maar muzikanten, ze hebben prijzen gewonnen, hebben het keurmerk 3FM Serious Talent Band, Pieter heeft met Dio op Lowlands gestaan. Nou goed, echte muzikanten dus en dat vind ik belangrijk. Behalve dat ze écht goed zijn, zorg ik ervoor dat de stijl van de band is aangepast aan de stijl van de bruiloft. Als er een bepaald thema is, bijvoorbeeld vintage, nonchalant of gala, dan houden wij daar rekening mee. Tegenwoordig is vintage helemaal dé trend. Onze band speelt daar uiteraard op in. Oud in een nieuw jasje. Dat zie je in alles terug. In de kleding, de stijl, de liedjes.

Eline Stoffer - http://livelypicture.blogspot.com/Meer lezen “Eline Stoffer - http://livelypicture.blogspot.com/”
Coverband Feest der Liefde - Foto: Eline Stoffer
  • Hoe ziet een avond eruit met de coverband Feest der Liefde?

Wij spelen 3 sets van 40 minuten op een avond. De eerste set kan bijvoorbeeld rustig zijn zodat terwijl de band speelt het paar gefeliciteerd kan worden of er een toespraak kan worden gehouden. De tweede set zorgen we voor feest, de voetjes van de vloer. De derde set doen we daar nog een schepje bovenop. Wij vinden het belangrijk dat de band naadloos aansluit op de wensen, de stijl en de sfeer die het bruidspaar wil uitstralen. Verder willen we dat de liedjes, oude en nieuwe songs, dusdanig bekend zijn dat iedereen in ieder geval een aantal regels mee kan zingen. En natuurlijk dat er gedanst wordt. Wij kunnen van iedere bruiloft een top feest maken!

PicMonkey CollageMeer lezen “PicMonkey Collage”
Coverband Feest der Liefde - Foto: Eline Stoffer
  • Wat is jouw rol?

Ik heb een unieke rol die je niet vaak ziet. Ik ben namelijk én de schakel tussen het bruidspaar en de band én veel belangrijker nog, ik ben naast manager ook designer van de band. Bij andere coverbandjes is het zo dat de bandleden, die niet altijd goede muzikanten zijn, hun speellijst spelen en klaar. Bij ons gaat het heel duidelijk om het hele concept. Dus behalve de perfect uitgekozen songs gaat het ook om de aankleding, de sfeer die we willen neerzetten, het hele plaatje. Ik verdiep me in het paar en daardoor kan ik er voor zorgen dat de band precies die sfeer maakt die past bij het pasgetrouwde stel. Ik hou er heel erg van dat een bruiloft persoonlijk is. Dat kunnen wij heel goed realiseren door de muziek. Muziek maakt mensen blij. Ik geloof echt dat muziek je bruiloft kan maken of breken. De liefde is een feest, dat feest maken wij!

Voor meer informatie ga je naar de website van Feest der Liefde!


Guest bloggerFrauke interviewt voor Zankyou regelmatig iemand die werkt in de trouwbranche. Zelf is Frauke schrijver en coach. Ze maakt persoonlijke glossy’s over verschillende onderwerpen waaronder ook trouwglossy’s. Een glossy van jullie huwelijk met reportages, interviews en prachtige foto’s? Ga naar haar website!

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

marjet
13 sep 2012

Love it! <3

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie