De eerste babystapjes van Zankyou Nederland – terugblik 2011

Heb jij dat nou ook? Zo aan het einde van het jaar krijgen we op de redactie van Zankyou de kriebels om ‘stil te staan‘. En wat is nou een beter moment dat te doen, dan met kerst? Het leek ons ineens prettig om stil te staan bij wat het jaar 2011 ons allemaal voor moois heeft gebracht. Maar ook om dingen af te sluiten en ons te verheugen op het jaar 2012. Kortom, vandaag een beetje ruimte voor bezinning op wat is geweest en over vooruitkijken naar de toekomst.

Nog niet afgehaakt na deze ietwat spirituele opening? Mooi! Dan kunnen we beginnen!

Het Zankyou Team - Zomer 2011

We weten het nog zo goed, het idee voor Zankyou Nederland ontstond in zomer 2011 (zie foto hierboven van het Internationale Zankyou team!). Met man en macht werd er gewerkt om de website klaar te hebben in september 2011. Helaas, zoals dat met planningen gaat, kwamen er wat dingetjes tussen, dus de lancering werd uitgesteld tot december 2011. Maar daar was ‘ie er dan ook eindelijk, ons kindje, de website van Zankyou Nederland, is geboren op 1 december 2011. Blozend gezond en roze ;). En wat waren we trots!

Reden voor een feestje! Zankyou Nederland en Polen gelanceerd!

Met groot enthousiasme hebben we de laatste maand van het jaar aan de website en vooral het magazine gebouwd. Natuurlijk zijn we trots op alle posts die we zelf schreven: over bruidsmode, de nieuwste collecties, de mooiste accessoires. Onderstaande foto komt bijvoorbeeld uit het artikel dat we schreven toen net alle nieuwe collecties binnen begonnen te druppelen en we haast niet konden kiezen uit de meest prachtige bruidsjurken voor de bruid van 2012.

Witte zeemeerminjurk in vintage stijl, met bloemendetail onder de buste Jurk: Alvina-Valenta

Maar meer nog dan dat, zijn we zo ontzettend blij met alle mensen die zich meteen in een samenwerking met Zankyou hebben gestort, zonder dat de website ook maar online was! Hier zijn prachtige guestblogs uit voortegekomen. Bijvoorbeeld de guestblog van Mariska over het kiezen van de juiste trouwfotograaf of Leonieke over het ontwerpen van een vintage bruidsjurk op maat gemaakt.

Foto: Leonieke Terlouw (boven) en Marieke de Groot (onder)

Ook hebben we mogen meegenieten van de prachtige trouwfoto’s die we hebben gekregen van Ronald Zijlstra en Mon et mine en heeft de blog van Liesbeth Dubelaar ons helemaal op de hoogte gebracht van alle dingen die je wilt weten over bruidsvisagie.

Foto: links Mon et Mine, rechtsboven Eppel Fotografie/visagie Liesbeth Dubelaar, rechtsonder Ronald Zijlstra

Zucht. Wat ging het snel, de eerste babystapjes van Zankyou Nederland… Maar, zoals dat gaat, worden kleine kinderen groot en dat hopen we natuurlijk ook voor Zankyou. In 2012 hopen we heel veel prachtige posts te mogen plaatsten over de nieuwste trends, de meest inspirerende bruidsjurken, de leukste ideeen voor de organisatie van je bruiloft…etc. Maar vooral, hopen we heel veel mooie kiekjes van JULLIE te plaatsen en veel reacties van jullie te krijgen, want daar draait het tenslotte allemaal om! Dus kom maar op met die foto’s en ideeën, wij lusten er wel pap van!

Maar eerst, nog even uitbuiken van de kerstdiners. Namens de gehele Internationale Zankyou Redactie wens ik jullie een zalige, liefdevolle kerst toe.

Anke Verbruggen,
Magazine Zankyou Nederland

Jouw verzamelaar

 

Trouwen Uw Pagina 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie