De gaafste huwelijksreis: waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf

Cressa Ghitonia Hotel & SPA, Kreta (c) Eliza was here

Zie  je het niet zitten om het, op de plaatjes, verlaten eiland te moeten delen met nog minstens twaalf kersverse bruidsparen op zoek naar rust en romantiek?  Wil je je alleen wanen met je nieuwe echtgenoot terwijl jullie van de zonsondergang genieten op jullie welverdiende huwelijksreis? De gangbare romantische bestemmingen hebben soms wat weg van een huwelijksreisfabriek! Geef je de voorkeur aan een bijzondere en ongerepte reisbestemming?  Touroperator Eliza was here kan je helpen in je zoektocht naar een fraaie geschikte bestemming voor je huwelijksreis, afgelegen maar wel exclusief.

Vergis je niet, voor Eliza was here betekent puur en persoonlijk niet meteen dat je in een lek tentje moet slapen in de modder in de achtertuin van een Spaanse boer terwijl je de muggen van je afslaat. Nee, Eliza was here biedt onaangetast maar wel comfortabel en van alle gemakken voorzien, de perfecte combinatie voor een huwelijksreis.

Villa Ippocampi en Ellotis Villas, Kreta (c) Eliza was here

Wat dacht je van het comfort van je eigen huisje bij Ellotis Villas op Kreta met je privé tuin en zwembad? Je kunt er de hele dag genieten zonder iemand tegen te komen als je dat zou willen, maar je kunt ook de bijgeleverde huurauto pakken om de karakteristieke dorpen in de schilderachtige omgeving te gaan verkennen.

Een week baden in weelderige luxe behoort ook tot de mogelijkheden, onder andere bij Villa Vik op Lanzarote. Deze kleinschalige en authentieke villa biedt, naast een goed restaurant en mooie ruime kamers, een privé jaccuzi aan op het terras van je suite. Kijk eens naar het aanbod van geschikte honeymoon-adresjes.

Villa Vik, Lanzarote (c) Eliza was here

Omdat de touroperator op iedere bestemming goed contact heeft met de eigenaren en samenwerkt met lokale vertegenwoordigers, kunnen zij maatwerk leveren voor een unieke ervaring. Heb je speciale wensen, vraag dan altijd naar de mogelijkheden!

Eliza was here is de specialist in het aanbieden van exclusieve vakantieadresjes tegen een scherpe prijs en ver van het massatoerisme. De schappelijke prijzen zijn altijd inclusief huurauto. Eliza was here weet de echt romantische en bijzondere onderkomens voor je te vinden. De reisorganisatie opereert rond het Middellandse Zeegebied en heeft vakantie adressen in o.a Cyprus, Griekenland, Frankrijk, Spanje, Malta en Italië.

Mijn persoonlijke tip voor je huwelijksreis: een weekje Madeira, het mysterieuze bloemeneiland. Madeira is een prachtig eiland in de Atlantische Oceaan duizend kilometer ten Zuidwesten van de Portugese kust en heeft een subtropisch klimaat wat inhoudt dat het er het hele jaar door goed toeven is!

Hotel la Fuente del Sol, Andalusie (c) Eliza was here

Blijven jullie liever op het vasteland? Ga dan met je kersverse echtgenoot aan de Flamenco in Andalusië, de Spaanse streek die staat voor passie!Contact Eliza was here
Website : www.elizawashere.nl
Tel. :  + 31 30-7890170 & Fax: 030-7890171
Email : eliza@elizawashere.nl

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie