De labels van Très Chic hebben voor iedere bruid wat wils

Bruidsmode collectie 2012 - Romantic Bride

Très Chic Bridal & Evening Wear bestaat uit een aantal merken waaronder Brinkman weddingdesign, Très Chic Romantic Bride, Pure & Jessie K. In het jaar 2012 is daar het nieuwe merk Dress me up bijgekomen. Kortom, een veelzijdig merk! We kunnen met een gerust hart zeggen dat er voor iedere bruid wat wils hangt tussen één van deze collecties. Om het geheel overzichtelijk te maken, zet Zankyou de labels op een rijtje. Pick your favorite!

Tres Chic Bruidsmode 2012
Bruidsmode collectie 2012 Très Chic - Romantic Bride
  •   Pure By Elia Moreni Pure Class

10 topontwerpen voor de vrouw die weet wat ze wil en kwaliteit herkent als ze het ziet of voelt. Want kwaliteit staat bij de Pure Collectie voorop. De bruidsjaponnen zitten tegen de Haute Couture aan, met verfijnd stofgebruik en perfect aansluitende modellen.

Bruidsmode 2012 collectie - Pure by Elia Moreni Pure Class
Bruidsmode 2012 collectie - Pure by Elia Moreni Pure Class
  • Jessie K. – Young & In Love

Jessie K. is de lijn voor de prijsbewuste bruid, van de prijs van deze jurken val je niet van je stoel en ze zijn gewoon mooi. De jurken laten zich gemakkelijk combineren met de andere labels zoals bijvoorbeeld een jasje van de Dress me up collectie.

Collectie 2012 bruidsmode Très Chic - Jessie K. - Young & In love
Bruidsmode accessoires 2012 - Dress me up
  • Dress me up bruidsjasjes & accessories

De bruidsjasjes en accessoires van de Dress me up collectie laat zich fantastisch combineren met de andere bruidskleding uit één van hiergenoemde bruidscollecties, maar zijn ook zeer geschikt voor bij een jurk van een ander merk. Handig: zit je als bruid niet vast aan een setje en kun je je outfit tot in de puntjes personaliseren!

Bruidsmode accessoires 2012 - Dress me up

Wel gecharmeerd van de jurken van Très Chic? Bekijk ook hun collectie 2012 van Brinkman Weddingdesign!


Neem contact op met Très Chic
Website : www.treschic.nl
Tel. : +31(0)547 335633
Email : info@treschic.nl

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

sylvia_degraaf
4 jan 2012

Deze zijn ook wel heel gaaf, zo´n bolero is mooi, of die van Pure die zien er echt mooi uit, zeker voor dat budget. Hmmm, misschien ga ik wel voor Très Chic. Iemand ervaring mee?

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie