De leukste televisie huwelijken!

Houden jullie van series? Houden jullie van bruiloften? Dan geven we jullie hier een lijst van de beste tv-huwelijken. Series van de bovenste plank waarbij je zeker de ring om de vinger wil zien gaan.

Serena & Dan – Gossip Girl

Ah, Serena en Dan, Dan en Serena… Gedurende zes seizoenen hebben de twee ons meegenomen in de achtbaan van hun leven. Zij een verwend klein meisje uit de Upper East Side, hij uit Brooklyn: het was geen uitgemaakte zaak. Ze hielden van elkaar, haatten elkaar, konden elkaar tot het uiterste drijven. Serena en Dan betekende vaak though love, maar uiteindelijk was het ware liefde. In de laatste aflevering van de serie, leren de fans niet alleen de echte Gossip Girl kennen (nee, nee we doen hier niet aan spoilers), maar kijken ze ook naar het huwelijk van Romeo en Julia in de moderne tijd.

Credits: Serena & Dan – Gossip Girl Facebook official
Credits: Serena & Dan – Gossip Girl Facebook official

Monica & Chandler – Friends

Monica, zij is die ene vriendin uit je vriendengroep die altijd valt op vreemde types. Chandler’s veroveringen zijn op één hand te tellen, en wat voor veroveringen: Janice -Oh. My. God.- Toen de twee vrienden geliefden werden, twee verliefden, smolten we weg voor ons scherm. Zij is de huishoudmaniak en hij de ontstopbare grappenmachine, samen zijn ze enorm vertederend. Dus toen Monica het huwelijksaanzoek deed, veegden wij een paar tranen weg.

Credits: Monica & Chandler – Facebook official Friends

Charlotte & Harry – Sex and the City

Wanneer Charlotte de eeuwige romanticus Harry ontmoet, is ze nog maar net gescheiden. Het minste wat ze kon zeggen, is dat ze niet had verwacht de perfecte man zo snel te vinden. Het huwelijk tussen Charlotte en Harry is memorable. Zeker omdat er een lawine aan rampen is geweest. De bevuilde jurk van Charlott, Harry kan het glas niet breken (Joodse traditie), de toespraak van de getuige die in brand vliegt… Maar uiteindelijk heeft alles een happy end. Gelukkig!

Credits: Charlotte & Harry – Sex and the City

Brennan & Booth – Bones

Hij is een agent, ze is een antropoloog en ze zijn een geweldig team om misdaden op te lossen. Het is duidelijk dat deze twee hun hart aan elkaar hebben verloren. Het is nog wachten op het negende seizoen om deze twee tortelduifjes te zien trouwen.

Credits: Brennan & Booth – Bones

Susan & Mike – Desperate housewives

Dit is hét paar van de serie! Sinds het eerste seizoen is Susan Mayer verliefd op de knappe Mike Delfino. De romantische Susan zwicht voor de charmes van de mysterieuze sexy loodgieter op Wisteria Lane. En onze twee geliefden hebben niet één, maar twee bruiloften!

Credits: Susan & Mike – Desperate Housewives Facebook official

Arizona et Callie – Grey’s Anatomy 

Callie en Arizona ervaren een tumultueuze liefdesrelatie, gepassioneerd maar ook vol tederheid. Beide chirurgen kregen te maken met de nodige vooroordelen, kritiek en verschillen, maar ze vormen een mooi koppel. Het was in het zevende seizoen dat we zijn getuige waren van het huwelijk van Callie en Arizona.

Credits: Arizona & Callie – Grey’s Anatomy Instagram

Daenerys & Drogo – Game of Thrones

De moeder van de draken ervaart liefde in de armen van Khal Drogo, een paardenvorst van de Dothraki. Hun huwelijk was gearrangeerd door Daenerys de boze broer, het uiteindelijk wordt ze verliefd op haar barbaarse man.

Credits: Daenerys & Drogo – Game of Thrones Fcebook official

The Mentalist 

Het duurde zeven seizoenen om eindelijk, Patrick en Teresa zijn verenigd te zien worden in een huwelijk! De mentalist en teamgenoot trouwen in de laatste aflevering van de serie, tot grote vreugde van de fans die hun wens al lang kenbaar hadden gemaakt. Op een privé-ceremonie, omringd door vrienden, beidt het echtpaar ons een fijn en ontroerend slot!

Credits: Patrick & Teresa – The Mentalist – Facebook official

Emily & Jack – Revenge

Nolan Ross is een van de weinige vertrouwelingen van Emily, maar ze is helemaal gek met Jack Porter en met hem trouwt ze tijdens de laatste aflevering van de serie! Jack en Emily, de combinatie gaat terug naar de kindertijd en na vele beproevingen verenigen de tortelduifjes zich om nooit meer bij elkaar weg te gaan.

Credits: Emily & Jack – Revenge Instagram official

 

Meredith & Derek – Grey’s Anatomy 

Dr. Mamour en Meredith vormen een van de meest iconische koppels van het kleine scherm. De neurochirurg met de onweerstaanbare glimlach, haar rebelsheid. Hun liefde in witte jassen wordt geconcretiseerd door een huwelijk, maar niet zoals een huwelijk als alle andere. Geen prinsessenjurk of een indrukwekkende ceremonie, ze schrijven hun geloften op een post-it en ondertekenen die tijdens een pause op het werk. Het stel zweert zelfs als ze elkaar zouden haten, altijd voor elkaar te blijven zorgen! Dat is nog eens een belofte!

Credits: Meredith & Derek – Ellen Pompeo Instagram

En jij, bij welke tv-huwelijk smolt jij helemaal weg? Laat het ons weten in de reacties! Ben je op zoek naar een trouwjurk, lees dan ons artikel over de bruidsjurken trends van 2017!

Auteur: Eline Dabekaussen
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie