De meest originele huwelijksaanzoeken!

Het is het begin van een tijd vol plannen, regelen en het uitzoeken van leuke dingen: het aanzoek. Er is natuurlijk niks mis met het traditionele en romantische ring-in-glas-champagne of het klassieke juweliersdoosje onder de cloche. Een warm en gemeend ‘Wil je met me trouwen?‘ heeft als het goed is niet per se toeters en bellen nodig. Maar je kán natuurlijk ook enorm uitpakken met je huwelijksaanzoek. Om je op grootste ideeën te brengen, zetten wij een paar van de leukste, bijzonderste, mooiste en grappigste huwelijksaanzoeken op een rijtje.

Happy Photographer

Lipdub

Dit aanzoek is met recht legendarisch: een live (!) lipdub waarbij de aanstaande bruid achterin een rijdende auto een geweldige show aan zich voorbij ziet trekken op het nummer ‘Marry You’ van Bruno Mars.

Flashmob

Deze opname werd gemaakt voor ‘Let’s get married’ van RTL, maar haalde de uitzending nooit. Jammer, want wat een gaaf aanzoek! Een Flashmob bij de Burcht van Leiden.

Spontaan bij de Sacre Coeur in Parijs

Soms is het moment er gewoon ineens. Het aanzoek hoeft niet tot in de puntjes gepland te zijn om geweldig te zijn! Vooral leuk in dit filmpje: de totale verwarring bij de bride to be!

Op Times Square, New York

Op een te gekke locatie heb je verder niet veel meer nodig voor een bijzonder aanzoek. Ronsel een paar passanten voor de vocale omlijsting, geef ze duidelijke instructies, lok je lief naar buiten en doe je ding! Is New York echt iets voor jou en je partner? Ga er heen op huwelijksreis!

Groot, groter, grootst!

Is het een lipdub? Is het een flashmob? Het is allebei. Dit aanzoek (met aansluitend meteen de trouwceremonie, maar dat is uiteraard optioneel) is een soort mini-musical! Hoewel, mini?

Hoe ben jij ten huwelijk gevraagd? Of héb jij ten huwelijk gevraagd? We lezen graag alle details over het moment dat jij zei of hoorde: ‘Wil je met me trouwen?’ Open er een topic over op het Zankyou Forum of schrijf hieronder jouw verhaal!

Wij raden ook aan: Het meest schattige huwelijksaanzoek ooit!, 5 signalen waardoor je weet het aanzoek nadert, Originele manieren om een aanzoek te doen, 10 verschillende bruiden, welke ben jij?

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie