NL Login
NL

De London Bridal Fashion Week presenteert exclusieve bruidsaccessoires

St Erasmus jewellery designsMeer lezen “St Erasmus jewellery designs”
St Erasmus sieraden designs

London Bridal Fashion Week presenteert: de nieuwste bruidsaccessoires collecties van St Erasmus, Stephanie Brown, Lily Bella en Yarwood-White. De Accessoires sieren de catwalks, covers van tijdschriften en beroemdheden over de hele wereld, het luxe Britse sieraden merk St Erasmus ontwerpt de meest glamoureuze mousserende handgemaakte accessoires met behulp van Swarovski kristallen, edelstenen en de beste kwaliteit stoffen zoals kant, zijde en geweven edele metalen draden.

St Erasmus designs taken from latest bridal jewellery collectionMeer lezen “St Erasmus designs taken from latest bridal jewellery collection”
St Erasmus designs van de laatste collectie bruidssieraden

Gelanceerd in 2002, werd St Erasmus geboren onder de creatieve leiding van Pieter Louis Erasmus na een lange carrière bij het geweldige Britse sieraden huis van Erickson Beamon. Leven naar het motto “Glamour komt van binnenuit en manifesteert zich in juwelen” de label is er om te schitteren, zoals dit seizoen met hun ontwerpen op de LBfw.

Links: Stephanie Brown Birds of a Feather III Comb & Rechts: Bond St EaringMeer lezen “Links: Stephanie Brown Birds of a Feather III Comb & Rechts: Bond St Earing”
Links: Stephanie Brown Birds of a Feather III Comb & Rechts: Bond St Earing

De Australische label Stephanie Brown Sieraden en accessoires collecties, op LBfw. Het vieren van een heel fijn 25 jaar bestaan in de bruids-industrie, Stephanie Brown persoonlijk ontwerpt en selecteert elk stuk om haar label te vertegenwoordigen. Opgericht in 1988 door Stephanie en haar vader Robert Biddle, Stephanie blijft mooie vintage geïnspireerde bruids sieraden en accessoires creëren met een vleugje glamour. Het merendeel van haar stukken zijn met liefde handgemaakt in haar Melbourne showroom, en kan op bestelling een persoonlijk tintje geven aan uw bruiloft of speciale gelegenheid.

Lilly Bella Bridal Accessories & Yarwood-WhiteMeer lezen “Lilly Bella Bridal Accessories & Yarwood-White”
Lilly Bella Bridal Accessories & Yarwood-White

Britse label Lily Bella’s populaire vogelkooi sluier ontwerpen zijn zorgvuldig met de hand gemaakt met behulp van de beste Franse ontwerpers en verkrijgbaar in meer dan 50 ontwerpen. Het label werkt graag met veren en maakt gebruik van de fijnste Gans en struisvogel veren in hun sierlijke ontwerpen. Naast hun sluiers, is er ook de nieuwe collectie sieraden van Lily Bella’s zij mengt zowel klassieke ontwerpen met bruids parel sieraden als met een nieuwe vintage geïnspireerde look.

Yarwood-White label ontwerpt klassiek, tijdloos bruids sieraden carfted in Engeland. Yarwood-White nieuwste en unieke collectie van ontwerpen met bruids haarstukken en juwelen, elk stuk is zorgvuldig met de hand gemaakt met alleen de beste steentjes en parels.

Er zijn Bruidsaccessoires te zien van de label St Erasmus, Stephanie Brown Lily Belle, Yarwood-wit, naast een scala aan andere bruids-ontwerpers op de London Bridal Fashion Week 2015 17-19 mei 2015 iconische Oude Billingsgate Londen. Een volledige lijst van de labels die exposeren kunt u online vinden. Kopers en pers kunnen zich online registreren om het event bij te wonen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.londonbridalfashionweek.com.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie