De Masters awards zijn weer uitgereikt aan fantastische fotografen!

Eerder hebben wij het al eens gehad over de Masters of Dutch Wedding Photography, ofterwijl de MDWP. De MDWP is een organisatie dat elk kwartaal nieuwe awards uitdeelt aan de meest bijzondere foto’s van trouwfotografen!

Onlangs zijn er weer nieuwe awards uitgedeeld en wij bij Zankyou smelten weg bij het zien van de prachtige foto’s van de winnaars van dit kwartaal. Wij konden het uiteraard niet laten om deze prachtige foto’s met jullie te delen. Ookal was het erg lastig om een selectie te maken, want alle foto’s zijn namelijk prachtig, dit zijn alvast 5 mooie foto’s van winnaars. Geniet en laat je inspireren!

foto: Ralf Czogallik

Nederlandse bruidsfotografen krijgen de kans bij de MDWP om hun meest indrukwekkendste bruidsfoto´s te presenteren waarop hun werk op het hoogste niveau beoordeeld wordt. De beoordeling van de foto´s vindt alleen plaats door een vakjury van ervaren internationale trouwfotografen. Voor de bruidsfotografen is deze wedstrijd een mooie mogelijkheid om uitgedaagd te worden en voor bruidsparen is dit een goede gelegenheid om inspiratie op te doen voor hun trouwfoto’s.

Foto: Gabriel Scharis
Foto: Eva van Holten

De juryleden kiezen onder andere de winnende foto’s op basis van: impact, emotie, sfeer, bijzonderheid, gebruik van licht, compositie en nabewerking. Door deze criteria zijn de winnende foto’s allemaal stuk voor stuk, heel bijzonder. De sprookjesachtige foto’s zijn een genot om naar te kijken en helpen je inspiratie op te doen voor jouw bruiloft. En geef maar toe, zou jij niet willen sprinten naar het altaar bij het zien van deze foto’s?

Foto: Jess van Ruiven
Foto: Luther Hartog

Dit is maar een kleine selectie van de vele prachtige foto’s van de fotografen die een prijs mee naar huis hebben genomen. Om een kijkje te nemen naar alle winnaars, kun je terecht op de website van de MDWP.
Wij, de redactie van Zankyou, voelen ons in iedergeval geïnspireerd door al die mooie foto’s en wij hopen jij ook!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie