De nieuwste trend op bruidstaart gebied: de mega cupcake!

  • Traditionele taart?

Een traditionele bruidstaart is supermooi, maar heeft ook zo zijn nadelen. Ten eerste is daar de prijs, het is tegenwoordig heel gangbaar om op €7,50 per persoon te rekenen. Daarnaast is de taart eigenlijk alleen mooi op het moment dat hij onaangesneden staat te pronken op tafel. En tenslotte worden er vaak een hoop extra kosten gerekend om de taart te verdelen en op bordjes te leggen.

  • Cupcakes!

Al enige jaren blijken cupcakes een gewild alternatief voor de bruidstaart. Voornamelijk omdat een toren vol cupcakes erg stijlvol staat en bovendien meer “van deze tijd” is. Ook heeft iedere gast zijn eigen complete taartje in plaats van een aangesneden stuk waar weinig sjeu meer aan zit. En, niet onbelangrijk, bieden cupcakes vaak ook een financieel aantrekkelijker alternatief.

_lvmail_5Meer lezen “_lvmail_5”
Foto: Feestcakejes
  • Toch aansnijden?

Om toch niet het bijzondere moment van samen de taart aan te snijden te missen, maken we al tijden hele mooie aansnijdtaartjes, zodat je zowel een prachtige toren vol cupcakes hebt als een mooi taartje bovenop voor dat bijzondere moment dat je samen de taart aansnijdt.

Het aansnijden van de taart is eigenlijk de ‘eerste’ gezamenlijke taak van bruid en bruidegom.  De bruid voert de bruidegom het eerste stukje van de taart en andersom en het staat symbolisch voor de belofte om voor elkaar te zorgen.

  • De MEGA cupcake!

Dit mooie gebruik hebben we verder uitgewerkt in combinatie met cupcakes, en zo heb je tegenwoordig een heel nieuwe optie: De MEGA cupcake. Ja, sorry voor de hoofdletters, maar hij is zó groot, dat KAN niet anders worden geschreven.

Deze reus staat supermooi bovenop een standaard vol heerlijke cupcakes, en maakt de sfeer van de cupcakes helemaal compleet. Natuurlijk laten we de MEGA helemaal aansluiten op de cupcakes die jullie hebben uitgekozen.

_lvmail_4Meer lezen “_lvmail_4”
Foto: Feestcakejes
  • Nog praktisch ook!

Deze superlekkere cupcake is voor maar liefst 16 personen (!!) en is opgebouwd uit twee taarten die op elkaar zijn gestapeld. In het midden hebben we een taartkarton geplaatst, zodat je deze joekel ook nog goed aan kunt snijden, en op een bordje kwijt kunt. Beide lagen zijn gevuld met maar liefst twee lagen heerlijke vulling in de lekkerste smaken.

Kies zelf jullie stijl, kleuren en smaak en je hebt een unieke en onvergetelijke bruidstaart!

 


Guest blogger: Feestcakejes Lotte Soesbergen is expert op het gebied van cupcakes maken voor je bruiloft.

Ben jij ook een expert op het gebied van bruiloften en wil je voor Zankyou schrijven? Neem contact met ons op.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie