De ‘ontdekkingsreis’ van de bruiloftblogger van Nederland binnenkort op Zankyou.nl!

De BruiloftbloggerMeer lezen “De Bruiloftblogger”
Foto: Edwin van Meenen

Liefde! Oh wat vind ik dat toch heerlijk. Vooral om andere mensen te zien die elkaar lief hebben. Verliefd naar elkaar kijken, kleine aanrakingen of een innige omhelzing. Je kunt zeker zeggen dat ik echt verliefd ben op de liefde! En dan zeker de romantische liefde waarbij 2 mensen zoveel van elkaar houden dat ze dit graag aan de hele wereld willen laten zien. Samen de liefde vieren met hun dierbaren door te gaan trouwen. Aangezien ik het heerlijk vindt om dingen te organiseren ben ik deze 2 gaan combineren. Ik ben begonnen met de cursus voor Weddingplanner! Vanaf het moment dat ik de boeken binnen kreeg wist ik zeker dat ik dit helemaal geweldig zou vinden. Verliefde bruidsparen helpen om een fantastisch dag te organiseren waarbij hun dierbaren kunnen genieten!

De bruiloftbloggerMeer lezen “De bruiloftblogger”
Foto: Edwin van Meenen

Ik vind details erg belangrijk en vindt het heerlijk om nieuwe unieke trends te ontdekken. Toen ik ging zoeken op het internet raakte ik eigenlijk een beetje de weg kwijt. Zoveel informatie over bruiloften! Maar hoe kan ik al die informatie op een leuke & luchtige manier delen met bruidsparen? Toen ben ik een blog begonnen: De Bruiloftblogger. Oké, geen spannende naam maar geeft wel gelijk aan wat ik doe. Bloggen over bruiloften en dan voornamelijk over de laatste trends. Ik schrijf alleen over dingen die ik leuk vind, en geef hierover mijn eerlijke mening.

Toen ik een email binnen kreeg van Eva of ik als gastblogger leuke blogs wilde gaan schrijven voor Zankyou.nl geloofde ik het bijna niet. Want een echte schrijver ben ik niet, eerlijk gezegd beheers ik de Nederlandse taal helemaal niet zo goed. Maar het was toch echt waar, ze vond mijn manier van schrijven erg leuk! Samen brainstormen wat allemaal mogelijk was en wat leuk zou zijn voor de lezers. Uitkomst? Maandelijks een leuke blog van mij waarbij ik op `ontdekkingsreis’ ga op zoek naar leuke leveranciers. Samen met beroepsfotograaf Renate van Dijk van Wit Photography gaan we op pad en leggen we alles vast.

Op deze manier hoop ik jullie kennis te kunnen laten maken met trouwleveranciers en jullie meer informatie te kunnen geven wat er allemaal bij bepaalde producten allemaal komt kijken! Erg benieuwd naar mijn eerste blog? Houd de website van Zankyou goed in de gaten.

De bruiloftbloggerMeer lezen “De bruiloftblogger”
Foto: Edwin van Meenen

♡ Liefdevolle groet, Kim

Deze post is geschreven door onze gastblogger de Bruiloftblogger KimVoor meer informatie over haar of over de laatste trends op het gebied van trouwen bezoek haar website: debruiloftblogger 

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie