De perfecte huwelijksreis voor jullie twee: 5 top opties

De huwelijksreis moet niet voor elk bruidspaar hetzelfde zijn, iedereen is immers anders en heeft zijn eigen smaak en eigen hobby’s. Maar wat heeft dat te maken met reizen? Het antwoord is simpel. De huwelijksreis is een magische reis die het nieuwe leven van het paar symboliseert, het is het vieren van de liefde.

De hotels, de romantische dinertjes, de steden die je bezoekt aan de zijde van jouw liefde veranderen in getuigen van het nieuwe leven waarin jullie voor altijd samen zullen zijn en daarom is dit een unieke reis en moet het onvergetelijk zijn.

Foto: De Grote Dag Fotografie

Met dat in je achterhoofd geven we hier vijf originele ideeën voor je huwelijksreis.

1. Voor de wijnliefhebbers:

Reis naar de grond van de wijn: Italië. Geniet van een goede wijn en een onvoorstelbaar zonnig landschap met de liefde van je leven naast je. Gelegen in een klein dorpje in Toscane, vind je Castello di Tornano, een hotel met een oogverblindende architectuur en een chique decoratie. Het enige uitzicht dat je zult hebben zijn wijngaarden. Beleef de wine-experience waarbij je verschillende fantastische wijnen proeft in wat vroeger de gevangenis van het kasteel was. Bekijk hier 8 adviezen om jullie huwelijksreis perfect te maken. 

Foto: Alfonso Flores

2. Voor de pretparkliefhebbers:

Wat is er beter dan je huwelijk beginnen op de gelukkigste plek op aarde? Reis met je partner naar Orlando en geniet als een kind van de spellen, het eten en de activiteiten die alle themaparken je bieden.

Foto: Fernando Caballero

3. Voor de natuurliefhebbers:

Costa Rica is zonder twijfel een bestemming waar je omringd wordt door prachtige natuur. Reis door de nationale parken, de ecologische reservaten en geniet van de schitterende stranden met fijn wit zand aan helderblauw water waarbij je op de achtergrond uitzicht hebt op de vulkanen.

Foto: Andrea Mancilla

4. Voor de dierenliefhebbers:

Er bestaat geen beteer plek om het wildleven en de dieren te bekijken dan in hun natuurlijke omgeving in Afrika. Wat dacht je van een safari als huwelijksreis? Beleef het avontuur in Kenia, bezoek de Masai Mara en slaap in een van de luxe kampeerplaatsen in het gebied.

Foto: Micke Valenzuela

5. Voor de avontuurliefhebbers:

Ontdek de Himalaya: reis naar Nepal en leer de cultuur kennen, geniet van het landschap en waag je aan een van de beste wandelroutes die bestaat. De magische bergen, de kabbelende rivieren en de historie van deze plek wachten op je. Toch liever een stad? Bekijk waarom New York City perfect is voor jullie huwelijksreis! 

Foto: Oscar Castro

Wij raden ook aan: Bezoek Costa Rica: Een paradijs voor jullie huwelijksreis, De 5 meest romantische bestemmingen voor jou en je lief, Top 5 bestemmingen in Europa 

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie