De perfecte playlist om weer naar de gym te gaan, nieuwe muziek, nieuwe energie!

De zomer is over. De bijbehorende uitspattingen -extra saus op je steak, lange wijnavonden op het terras, elk ijssmaakje van het ijssalon proberen- worden weer teruggebracht zoals hoe het vóór de zomer was. Je sportkleding zit in je tas en je bent weer klaar om je alles te geven in de sportschool, en je weer topfit te voelen! Lees ook: zo raak je je zomerkilo’s kwijt! 

Het klinkt allemaal heel makkelijk, maar we moeten toegeven: leuk is anders. Het is niet makkelijk, vooral niet als je nog je bruine lichaam (lees hier hoe je een gezond kleurtje krijgt voor de grote dag!) in de spiegel ziet, en weer wegdroomt bij de herinneringen aan je vakantie, het strand en de lekkere mojitos. Maar goed nieuws! Om de terugkeer naar de sportschool iets makkelijker te maken, hebben wij een playlist voor je samengesteld! Luisterend naar deze nummers zul je vol enthousiasme je spinninglesje binnenrennen, de honderd sit-ups doen, en de loopband beklimmen!

Foto vía Shutterstock: Pressmaster

Deze selectie is speciaal gericht op degenen die net een stapje verder willen gaan. De nummers zijn erg ritmisch en zingen lekker mee. De hotste tracks van nu, met R&B-, pop-, hiphop-, en electronummers. Als je van Beyoncé, The Black Eyed Peas, David Guetta, P!nk en Justin Timberlake houdt, dan is dit jouw lijst. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook een paar klassiekers toegevoegd zoals Cindy Lauper en Queen.

Voor onze lijst hebben we geprobeerd de typische muziek van de aerobiclessen te vermijden. Het idee was om een extra motivatie toe te voegen aan je fitness routine. Terwijl je dat ene lichaamsdeel flink aan het trainen bent, kun je je laten meeslepen door de melodieën van de radiostations, de discotheken en de barretjes. De playlist is ook heerlijk om te luisteren onder het rennen. Onder het genot van bijvoorbeeld Run Boy Run en Woodkid zul je naar het einde van de wereld rennen! Ook lezen: wees fit voor je bruiloft en vermijd deze sportfabels! 

Foto vía Shutterstock: Anchiy

Bovendien is deze lijst niet alleen perfect voor de motivatie, maar zal het je vooral helpen op weg naar jouw perfecte lichaam. Het aftellen is begonnen. Terug naar het lichaam waarbij je je fijn en energiek voelt. De weg is misschien zwaar, maar zeker de moeite waard. Je hebt geen excuus om niet te beginnen! Dus neem afscheid van de zomer met de leukste en ritmische muziek, terwijl je werkt aan het perfecte lichaam voor jou grote dag. Je kunt het!

Bekijk ook: dé playlist voor jouw bruiloft, de top 20 romantische liedjes voor op jullie bruiloft, David bowie liefhebbers opgelet, deze nummers zijn perfect op jullie bruiloft 

Auteur: Sherita Jager
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie