De perfecte playlist voor uw bruiloft: hoe stel je iedereen tevreden?

Het uit kiezen van de liedjes die gespeeld moeten worden tijdens jouw bruiloft is geen gemakkelijke taak, het is erg moeilijk om de afspeellijst af te stemmen op alle generaties die er zullen zijn. De meeste gasten willen een traditionele wals of rock & roll en de nieuwste liedjes van deze tijd die je vaak op de radio hoort. Dus hoe creëer je dé playlist die iedereen tevreden houdt? Zankyou heeft de oplossing!

Zankyou´s playlistMeer lezen “Zankyou´s playlist”
Met Zankyou is het heel makkelijk om een perfecte playlist voor uw bruiloft samen te stellen.

Laat je inspireren door jou eigen gastenboek.

Op de Zankyou trouw website is een tabblad voor het gastenboek/forum waar je berichten, muziek en video´s op kunt uitwisselen met jouw gasten. Dus waarom deze ruimte niet gebruiken om jouw playlist samen te stellen voor de bruiloft? Met een oproep aan de gasten kunnen jouw gasten hun favoriete liedjes in het gastenboek posten, daar zou jij dan een selectie van kunnen maken. Deze tabblad is zichtbaar voor iedereen. Elk nummer dat erbij komt maakt de lijst langer en de gasten kunnen hun eigen nummers die ze leuk vinden horen op de bruiloft. Dit gedeelte van de website is perfect voor het eenvoudig uitwisselen van berichten en communicatie tussen de gasten voor de grote dag.

Gastenlijst ZankyouMeer lezen “Gastenlijst Zankyou”
Voorbeeld van een afspeellijst.

Bij elk bericht of opmerking die er in het gastenboek geplaatst worden krijgen u en uw gasten een e-mail met een melding dat er op dat moment iets nieuws is gepost met het verzoek om deel te nemen aan het gesprek. Zo zie je hoe jouw playlist beetje bij beetje uitbreid en het zal iedereen zeker tevreden stellen. Gasten zullen tijdens de bruiloft hun liedjes herkennen. Dat zou toch leuk zijn!

Foto: Dennis Jauerning

De Spotify Playlist: All you need is love.

Zankyou bied onlangs afspeellijsten  voor verschillende stemmingen in jouw Spotify-account in ZankyouMusic. Aarzel niet om onze playlist “All you need is love” te bekeiken, het is perfect voor uw bruiloft. Daarnaast is er ook muziek van de jaren ’80, Jazz en de populaire liedjes van nu … er is voor elk wat wils. De afspeellijst op spotify: All you need is love.

Zankyou´s Spotify Playlist

Deelnemen aan de Zankyou Musice experience.

Heeft u al ervaring met Zankyou? Heeft u al een eigen website binnen ons platform? Als dat zo is, aarzel dan niet om uw mening over onze tools met ons te delen.

Foto: B&E Photographs

U kunt uw favoriete nummers met ons delen voor de #allyouneedislove playlist op Spotify. Laat ons weten op welk nummer jullie de bruiloft dans openen door hier een reactie achter te laten.

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie